مسابقه کتابخوانی «پیوند کوثر» برای اولین بار در زنجان برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۰۳۶
کارشناس قرآن و عترت امور فرهنگی دانشگاه زنجان:

مسابقه کتابخوانی «پیوند کوثر» برای اولین بار در زنجان برگزار می‌شود

کارشناس قرآن و عترت امور فرهنگی دانشگاه زنجان با اشاره به سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) از برگزاری مسابقه فرهنگی پیوند کوثر برای اولین بار در دانشگاه زنجان خبر داد.
ناهید دهقان در گفت‌و‌گو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در زنجان، تصریح کرد: آشنایی محدود دانشجویان با امر ازدواج درست، آگاهانه و اسلامی، یکی از مهم‌ترین دلایل برگزاری مسابقه «پیوند کوثر» در سطح دانشگاه زنجان است.
 
وی افزود: این مسابقه برای اولین بار در استان و با همکاری بنیاد ازدواج کوثر در بین دانشجوبان این دانشگاه برگزار می شود.

این کارشناس قرآنی کتاب «انتخاب همسر» را کتاب مرجع این مسابقات دانست و بیان داشت: این کتاب جزو کتب جامع در حوزه ازدواج است؛ به طوریکه به همه حوزه‌های مورد نیاز همچون «نحوه شروع زندگی مشترک»، «خصوصیات روحی و روانی یک زوج در ازدواج موفق»، «سؤالات و مباحث جلسات خواستگاری» و «نیازمندی‌های یک ازدواج موفق» یکجا می‌پردازد.

دهقان با تاکید بر ادامه دار بودن ثبت‌نام در این مسابقه خاطرنشان کرد: پس از اعلام فراخوان مسابقه در دانشگاه ثبت‌نام آغاز شده و علاقه‌مندان با ثبت‌نام و مراجعه به امور فرهنگی دانشگاه زنجان می‌توانند کتاب و پاسخنامه را دریافت کرده و تا پایان هفته نخست آبان‌ماه به ارسال آن اقدام کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار