انجمن صنفی خبرنگاران قم حذف شبکههای ایرانی از ماهواره را محکوم کرد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، انجمن صنفی خبرنگاران قم در محکومیت حذف شبکه های ایرانی هاتبرد بیانیه ای صادر کرده است.
در این بیانیه آمده است: ما فرزندان روح الله در انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران استان قم با اعلام محکومیت حذف شبکه های ایران از ماهوراه هاتبرد این حرکت را نمایش عیان غرب در سانسور اندیشه ها و نقض علنی آزادی بیان به نفع صهیونیست ها می دانیم.
در ادامه این بیانیه تاکید شده است: استکبار جهانی در اقدامی رسوا کننده، دست به سانسور واقعیت نمود و با حذف معدود شبکه های ایرانی در برابر کمپانی های بزرگ رسانه ای جهان دیگر بار قدرت بسیار مقاومت و انقلاب اسلامی را به جهانیان یادآور شد.
در پایان این بیانیه آمده است: ما فعالان رسانه ای انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران استان قم بیان تاریخی امام عزیزمان را با افتخار بازگوی می کنیم که «تا شرک و کفر است مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم».