کد خبر:۲۱۳۰۵۸
روزنامه معاریو گزارش داد؛

درخواست رژیم صهیونیستی در بهبود روابط با مصر رد شد

روزنامه معاریو اسرائیل گزارش داد که مصر درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر بهبود روابط با این رژیم را رد کرد.
درخواست رژیم صهیونیستی در بهبود روابط با مصر رد شد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، روزنامه معاریو اسرائیل گزارش داد که، مصر درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر بهبود روابط با این رژیم را رد کرد.

 

در همین راستا روزنامه معاریو اسرائیل فاش کرد که وزارت امور خارجه وزارت امور خارجه و وزارت دفاع اسرائیل تلاش بی وقفه ای را به منظور بهبود روابط با مصر انجام داده اند.

 

این روزنامه صهیونیستی افزود: به همین منظور وزیر دفاع دولت نتانیاهو تلاش های مستمری را به منظور دیدار با همتای مصری خود انجام داد که به دلیل حساسیت اوضاع کنونی این درخواست با مخالفت مصر مواجه شده است.

 

این روزنامه در ادامه آورده است که وزارت دفاع مصر بارها این درخواست را رد کرده و عنوان کرده اند که در وضعیت کنونی هیچ علاقه ای به بهبود روابط با رژیم صهیونیستی ندارند.

 

لازم به ذکر است، پیش از این نیز وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که سفارت این رژیم در مصر هنوز موفق به یافتن مکان ثابتی نشده است و در مکانی موقتی به فعالیت می پردازد بطوریکه حتی پرچم اسرائیل بر روی این مکان نصب نشده است. 

 

بعد از وقوع انقلاب در مصر، چند مورد حمله نظامی به سرزمین‏های اشغالی از خاک مصر صورت گرفت، که همین موضوع باعث شد تا اسرائیل، علاوه بر تقویت حضور نیروهای نظامی خود در مناطق مرزی، از منطقه‏ای با نام کرم ابوسالم، تا غرب یکی از شهرهای خود به نام ایلات، به طول ۲۴۰ کیلومتر اقدام به دیوار کشی در مرزهای خود کند.

 

با توجه به حضور رئیس جمهوری اسلام‏گرا در مصر، اسرائیل به هیچ وجه این موضوع را برنتافته است، به همین دلیل هر دو طرف سعی کرده‏اند تا بین تشکیلات نظامی و امنیتی خود هماهنگی و هم‏کاری‏ها را حفظ کنند.

 

آماده‏سازی، فضا برای ایجاد درگیری نظامی بین سلفی‏های ساکن غزه با اسلام سیاسی در مصر جدید، باعث خواهد شد تا در مصر، موضع اصلی اخوانی‏های اسلام‏گرا تضعیف شده و این موضوع باعث عدم گسترش روابط میان حماس و مصر جدید گردد.

 

در واقع، اسرائیل می‏کوشد تا با ایجاد شرایط برای به نتیجه رسیدن راهبرد بیان شده، در دراز مدت، مصری‏ها را وادار سازند تا بالاجبار معاهده کمپ دیوید را حفظ کرده و بیش از بیش به سمت همکاری‏های نظامی و امنیتی با اسرائیل متمایل گردند.

 

در کل، باید پذیرفت که مصر جدید و حکومت آن خواهان زیادی دارد. از یک سو اسرائیل برای نزدیکی به مصر تلاش خود را دو چندان کرده و از سوی دیگر، جنبش حماس برای نزدیکی به آن‏ها برنامه‏های زیادی دارد.

 

در این میان، وجود عناصر سلفی تروریست، یکی از بزرگ‏ترین چالش‏های حال حاضر غزه است.

 

اسرائیلی‏ها تمام تلاش خود را به کار گرفته‏اند تا از این موضوع به نحو احسن بهره برداری کنند و هم جهت برهم زدن روابط مصر با غزه از آن استفاده کنند و هم از آن برای تهدید هرچه بیش‏تر ‏حماس استفاده کنند.

 

در مقابل، ایالات متحده آمریکا نیز تمام تلاش خود را بر وارد کردن حکومت تازه تاسیس اخوان به بلوک جدید مبارزه با تروریسم متمرکز کرده است، که با فرض بروز این اتفاق، باید بپذیریم که اسلام سیاسی اخوانی، به پرونده‏های سیاسی- امنیتی خاورمیانه ورود کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار