آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۶۱۹۳
در حمایت از مردم غزه صورت گرفت؛

حرکت کاروان عاشورایی در دانشگاه امیرکبیر

دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر امروز ضمن برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان جنایات صهیونیست ها در غزه را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعد از برپایی نماز ظهر و عصر  امروز همزمان با ایام محرم و عزاداری سید الشهدا و در حمایت از مردم غزه دسته سینه زنی در این دانشگاه به راه انداختند.

 

 

 

 

دانشجویان پس از عزاداری و سینه‌زنی با شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا. حیدر حیدر یا صهیون، جیش محمد قادمون، حمله دوباره رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کردند.

 

 

 

 

 

همچنین دانشجویان ضمن محکومیت حمله دوباره رژیم صهیونیستی به نوار غزه انزجار خود را از کشتار مردم و کودکان اعلام کردند.

 

 

 

 

دسته ی عزاداران حسینی با حضور بیش از هزار دانشجوی بسیجی و محب اهل بیت در دانشگاه امیرکبیر به راه افتاد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار