آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۰۵۸
رئیس مجلس قبل از عزیمت به عراق:

ایران و عراق دو ظرفیت مهم و تاثیرگذار هستند

لاریجانی گفت: اکنون جمهوری اسلامی ایران ریاست جنبش نم و عراق ریاست اتحادیه عرب را عهده دار است که این دو ظرفیت‌های مهمی هستند و می‌توانند تاثیر گذار باشند.
ایران و عراق دو ظرفیت مهم و تاثیرگذار هستند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ترک تهران به مقصد نجف در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران گفت: سفر به عراق به دعوت رئیس پارلمان این کشور و در ادامه سفرهای منطقه‌ای ما به سوریه، لبنان و ترکیه انجام خواهد شد.

 

وی افزود: در راستای همان سفر منطقه‌ای به عراق نیز سفر خواهیم کرد.

 

لاریجانی با بیان اینکه عراق کشور همسایه و برادر ما است یادآور شد: عراق از شرایط سختی عبور کرده و ما در این سفر تلاش خواهیم کرد درباره گسترش روابط پارلمانی و اقتصادی و همچنین موضوع گرد و غبار با برادران عراقی گفت‌و‌گو کنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون جمهوری اسلامی ایران ریاست جنبش نم را بر عهده دارد و عراق ریاست اتحادیه عرب را عهده دار است که این دو ظرفیت‌های مهمی هستند و می‌توانند تاثیر گذار باشند.

 

وی ادامه داد: این سفر فرصت مهمی برای دیدار با مراجع تقلید و علما فراهم می‌کند تا از نظرات آنها بتوانیم بهره‌مند شویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار