اقدام سپاه در شکار پهپاد آمریکایی بازدارنده خواهد بود
منصور حقیقتپور در گفتوگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به برنامه مجلس در واکنش به نقض حقوق هوایی ایران توسط هواپیمای جاسوسی پهپاد آمریکایی بیان داشت: اقدام نیروهای مسلح اقدامی بسیار بموقع بود و بیشتر از این نمیتوان اقدامی کرد.
وی با بیان اینکه آمریکاییها قدرت و جرات نیروهای مسلح ما را درک کردهاند، افزود: امیدوارم آنها بر این قدرت حساب کرده و دیگر فکر این گونه تعدیها را نکنند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اگر آنان از نشاندن پهباد اول توسط نیروهای ایرانی درس گرفته بودند، این اتفاق نمیافتاد، گفت: اقدام سپاه پاسداران در این زمینه اقدامی بازدارنده خواهد بود و آنان حساب کار دستشان میآید.
نماینده مردم اردبیل در مجلس خاطرنشان کرد: آمریکاییها ناز شست فرزندان ما را دیدند؛ البته وزارت خارجه باید پیگیریهای حقوقی این نقض حریم هوایی را انجام دهد.