ديدار دانشجويان بسيجي دانشکده «اطهر» با امام جمعه اراك
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۸

ديدار دانشجويان بسيجي دانشکده «اطهر» با امام جمعه اراك

به مناسبت هفته عقيدتي سياسي و گراميداشت مقام معلم 14 اردیبهشت ماه 15 نفر از دانشجويان بسيجي دانشكده «اطهر» اراك با امام جمعه اين شهر ديدار كردند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، در اين مراسم آيت الله احمد محسني گرگاني، در جمع دانشجويان بسيجي از بسيج به عنوان پيشگامان نهضت انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس ياد كرد و گفت: هم اكنون همه ما در جبهه خودسازي هستيم، همانگونه كه در جبهه‌ها خودمان را نشان داديم و همه ايمانمان را به منصه ظهور رسانديم، هم اكنون نيز بايد چهره فرهنگي خودمان را با داشتن قرآن، امام(ره) و مقام معظم رهبری نشان داده و گام‌هاي بلندي در مساله فرهنگسازي برداريم.

وي با اشاره به اهميت تهذيب نفس اظهار داشت: نور وجود انسان از نور حق است كه به انسان تابيده و اين نور با وجود پرده‌هاي تعلقات انسان به دنيا هر روز ضعيف تر شده تا آن كه او را در ظلمات فرو مي برد.

وي با آرزوي توفيق خودشناسي براي بسيجيان تصريح كرد: شما توانستيد در انقلاب و دفاع مقدس نقش موثري ايفا كنيد و هم اكنون نيز به معنويت نزديك هستيد، بنابراين امنيت كشور در دست شماست.

آيت الله گرگاني با اشاره به اينكه دشمني كه در كمين شماست دشمن مادي است و بسيجيان معنوي هستند، خاطرنشان كرد: هدف ما بيداري، هوشياري و آگاهي شما در برابر دشمنان است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار