آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۵۰۰
رئیس دانشگاه پیام نور فارس خبرداد:

مکانیزه شدن آزمون پایان ترم دانشگاه پیام نور در 3 شهرستان فارس

رئیس دانشگاه پیام نور فارس از مکانیزه شدن آزمون پایان ترم دانشگاه پیام نور در سه شهرستان فارس خبرداد و گفت: استان فارس به عنوان یکی از استان های پایلوت طرح حذف کاغذ از امتحانات دانشجویان پیام نور، انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سعید مظلومیان امروز در نشست خبری با اعلام این خبر که استان فارس به عنوان یکی از استانهای پایلوت مکانیزه شدن آزمون دانشگاه انتخاب شد، بیان کرد: طرح حذف کاغذ از امتحانات دانشگاه پیام نور در دستور کار جدی این دانشگاه قرار دارد که با حذف آن، در هزینه های مالی دانشگاه صرفه جویی زیادی خواهد شد؛ چرا که درحال حاضر در هر نیمسال بیش از 20 میلیون برگ کاغذ صرف اوراق امتحانی دانشجویان دانشگاه پیام نور درکشور می شود.

 

وی افزود: آزمون های پایان ترم بدون کاغذ در دانشگاه پیام نور دراستان فارس به صورت آزمایشی در آزمون برخی از دروس دانشگاه پیام نور شیراز، فسا و استهبان به اجرا در خواهد آمد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور فارس خاطرنشان کرد: برگزاری آزمون بدون کاغذ و جایگزینی لپ تاپ و کامپیوتر به جای کاغذ این امکان را به دانشجو خواهد داد تا در پایان امتحان نمره نهایی خود را نیز مشاهده کند.

 

مظلومیان در پایان یادآور شد: برای برگزاری آزمون های بدون کاغذ در مراکز پایلوت این طرح دراستان فارس، بیش از 150دستگاه کامپیوتر تجهیز و برنامه های لازم برروی آنها نصب شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار