آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۱۹۲
رئیس جمهور در صحن علنی مجلس - 3

سیستم بانکی ثروت را از طبقه محروم به برخوردار منتقل می کند

احمدی نژاد گفت: سیستم بانکی ثروت را از طبقه محروم به طبقه برخوردار منتقل می کند.
سیستم بانکی ثروت را از طبقه محروم به برخوردار منتقل می کند

به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدی‌نژاد در ادامه نطق خود در صحن علنی گفت: دشمن باید بداند که این ملت دست آنها را به طور کامل خوانده است آنها به این بهانه فشار می‌آورند و مدعی‌اند که سنگین‌تر تحریم‌ها را از قبیل محرومیت فروش و مبادلات ارزی اعمال کرده اند.

 

 
وی افزود: آنها از یک طرف با فشار بر مردم قصد انتقام از آنها را دارند و از طرف دیگر با فشار بر اقتصاد قصد جلوگیری از روند پیشرفت کشور را دارند، آنها همه توان خود را به کار می‌گیرند تا بر مردم ایران فشار آورند و در دنیا نیز هیچ مقاومتی در برابر آنها نیست.
 
 
 
رئیس قوه مجریه با بیان اینکه تحریم‌ها به طور طبیعی باعث بروز یک سلسله مشکلات می‌شود تصریح کرد: اولین مشکل کاهش سرعت رشد کشور است، وقتی مبادلات دچار مشکل می‌شود سرعت رشد کاهش می‌یابد.
 
 
وی با اشاره به دومین مشکل حاصله از تحریم‌ها ادامه داد: دومین مشکل فشار به بخش‌های وسیعی از مردم است که جزء اهداف دشمن به شمار می‌روند؛ نوسانات قیمت و مشکلات دیگر از جمله اخلال در تجارت خارجی، فاصله طبقاتی، رشد فعالیت‌ها و تقاضاهای کاذب، تولید وابسته به درآمد ارزی نیز دچار مشکل و آسیب می‌شود.
 
 
 
احمدی‌نژاد با طرح این سوال که با وجود این اوضاع چه باید کرد، گفت: شاید الان نتوانیم در اراده دشمن برای دشمنی با خودمان تغییری به وجود آوریم اما در کل چه باید کرد؟!
 
 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در برخورد با تحریم‌ها چه جهت‌گیری کلی وجود دارد، اظهار داشت: جهت‌گیری اول ادامه وضع موجود است، آنها حمله‌ کرده‌اند و دولت هم بسیج شده و حملات را دفع می‌کند؛ جهت‌گیری دوم تسلیم در برابر دشمن است، می‌دانیم که این جهت‌گیری از ساحت بزرگ ملت، مجلس، دولت و نظام برآمده است و جهت‌گیری سوم ایجاد تحول ساختاری است، استفاده از ظرفیت‌های ملی، عبور از تحریم و مایوس کردن دشمن است.
 
 
 
احمدی‌نژاد با اشاره به جهت‌گیری اول و دوم گفت: جهت‌گیری اول در میان مدت و درازمدت به ضرر ماست زیرا هر کسی که حمله می‌کند برنده است.
 
وی ادامه داد: جهت گیری دوم هم به نفع ملت نیست.
 
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت ایستاده است و شبانه‌روز در حال کار است خاطرنشان کرد: ‌بسیاری از شماها نیز به ما کمک می‌کنید اما باید در این راستا اقدام دیگری کرد البته می‌دانیم که اگر اقدامات سریع دولت نبود آنها به همه اهداف خود می‌رسند که به لطف خدا و همت ملت نرسیدند.
 
 
 
وی با اشاره به جهت‌گیری سوم گفت: ما فکر می‌کنیم می‌توان با همدلی و همکاری همه طرح‌های دشمن علیه خود را به فرصت و عنصر سازنده در اقتصاد تبدیل کنیم و در این راستا ابتدا باید نقاط ضعف را بشناسیم که دشمن بر آنها حساب کرده و از طریق آنها به ما فشار می‌آورد.
 
 
 
احمدی‌نژاد با بیان اینکه در اقتصاد دارای 4 ضعف اصلی هستیم که دشمن بر آن حساب می‌کند گفت: نقطه ضعف اول مسیر جریان ثروت و سرمایه است، بیش از 50 سال است که جریان ثروت و سرمایه به معنای اصلی اعم از نیروی انسانی کارآمد در جهت خاص شکل گرفته از نظر جغرافیایی از مناطق دورتر به مناطق برخوردارتر و مرکزی‌تر آمده است.
 
 
 
وی افزود: این جریان ادامه دارد یعنی نیروی توانمندی که در یک نقطه طلوع می‌کند نمی‌تواند آنجا رشد کند مگر اینکه به مناطق برخوردارتر آید.
 
 
رئیس جمهور ادامه داد: ‌ثروت از جیب دهک‌های با درآمد کمتر به جیب دهک‌هایی با درآمد بیشتر می‌رود و این جریان مستمری است که شکل گرفته است.
 
 
 
 
رئیس قوه مجریه با بیان اینکه این روند همچنین از فعالیت‌های مفید به فعالیت‌های سفته‌بازی رفته است گفت: این نوع حرکت در یک نظام سرمایه‌داری توجیه پذیر است اما در ملت ما که در پی عدالتیم و معتقد به دنبال حقوق مساوی ملت هستیم قابل قبول نیست.
 
 
وی در ادامه با بیان اینکه ضعف دوم منحصر شدن اقتصاد به افراد خاص و معدود و خارج شدن از توده‌های مردم از فعالیت‌های ماندگار اقتصادی است تصریح کرد: به همین سبب رشد تولید وابسته به نفت به دست معدودی می‌رسند و آنها رشد می‌کند اما توده مردم دنباله رو و عنصر فردی هستند و نمی توان اصل اقتصاد را به 3 الی 4 هزار نفر داد.
 
 
احمدی‌نژاد با اشاره به عامل اصلی این ضعف‌ها ادامه داد: عامل اصلی با اشاره به این دو ضعف سیستم بانکی هستند که البته منظور ما مدیران و کارمندان آنها نیستند زیرا آنها نیز خود از مردم‌اند.
 
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سیستم بانکی ثروت را از طبقه محروم به طبقه برخوردار منتقل می کند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار