به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسن فاضل گفت: این مجموعه ، سامانه ای راهبردی و مدیریتی است که اطلاعات پایه ای و فنی اقلام و تجهیزات دریایی و صنایع مشابه با هدف برآورد هوشمندانه نیازمندی های متقاضیان به قطعات، مواد اولیه ، مواد مصرفی ، ابزار آلات ، اقلام و تجهیزات دریایی را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه تجمیع نیازمندی ها به اقلام و تجهیزات دریایی، موجب افزایش تیراژ در این صنعت خواهد شد، تصریح کرد: سامانه مزبور که فاز یک آن راه اندازی شده است به تدریج می تواند با تجمیع نیازها و افزایش سفارش، تولید را اقتصادی کند.
مدیرعامل صندوق توسعه دریایی افزود: بعضی از این اقلام که جز اولویت کشور هستند از برنامه های حمایتی صندوق توسعه دریایی بهره مند خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه از دیگر اهداف سامانه، معرفی توانمندی های سازندگان داخلی و ارائه محصولات آنها است ، اظهار کرد: ورود اطلاعات محصولات دریایی به این سامانه با استفاده از طبقه بندی بین المللی اقلام دریایی انجام می پذیرد.
فاضل در ادامه یاد آور شد: برای شکل گیری مطلوب سامانه، تفاهم نامه های مختلفی با ارکان فعلی دریایی کشور منعقد شده و تفاهم نامه های دیگری نیز در حال انعقاد است.
وی از تمامی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اقلام دریایی کشور برای ثبت در این سامانه دعوت کرد تا با مراجعه به سایتwww.imf.ir در این سامانه ثبت نام کنند.