کد خبر:۲۲۶۳۵۳
تقیپور در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
سرپرست جدید ارتباطات از من مشورت نخواسته است
وزیر سابق ارتباطات گفت: سرپرست جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات از من مشورتی نخواسته که بخواهم در اختیارش قرار دهم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رضا تقیپور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد ظهر امروز در حاشیه مراسم ختم دکتر حسن حبیبی که در مسجد نور برگزار شد، گفت: سرپرست جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات که از طرف رئیس جمهور منصوب شده است مشورتی از من نخواسته که بخواهم در اختیارش قرار دهم.
وی درباره میزان کارآمدی سرپرست جدید افزود: به هر حال صلاح دیدند تا وی را به عنوان سرپرست این وزارتخانه انتخاب کنند.
تقیپور همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر دلایل برکناریاش از تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: قبلا هم گفتهام که به این سوال پاسخ نمیدهم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.