آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۳۸۱
حجت‌الاسلام خاموشی عنوان کرد:

برای تألیف کتاب «برای تاریخ می‌گویم» نزدیک دو سال تلاش شده

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: برای تألیف کتاب «برای تاریخ می‌گویم» نزدیک دو سال تلاش شده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجت‌الاسلام خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم رونمایی از کتاب «برای تاریخ می‌گویم» که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد گفت: من موفق شدم دو سوم این کتاب را بخوانم و باید از این بزرگان تجلیل شود.


وی خاطرنشان کرد: زیبایی این کتاب در این است که خاطرات انقلاب اسلامی را با خاطرات دفاع مقدس گره زده است.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به جدا ناپذیر بودن حاج‌محسن با انقلاب تصریح کرد: در صفحاتی در این کتاب هنگام استقبال از امام، حاج محسن مجاهدت می‌کند برای تأسیس سپاه برای دفاع از کیان انقلاب و برای اطاعت از امر امام فعالانه حضور دارد.


وی با اشاره به اطاعت حاج محسن از ولایت فقیه خاطرنشان کرد: در این کتاب حاج محسن عشق خود به امام را بازگو می‌کند و تأکید می‌کند که همیشه سرباز ولایت بوده است.


خاموشی از محسن رفیق‌دوست به‌عنوان فردی که در انقلاب نقش بی‌بدیل داشت یاد کرد و گفت: ما همیشه در خدمت حاج محسن بودیم و تأثیر او را بر انقلاب مشاهده کردیم و این کتاب به‌گونه‌ای نوشته شده که از حالت رمان به حالت مصاحبه‌گونه تبدیل شده و برای تألیف این کتاب توسط سعید علامیان نزدیک به دو سال تلاش و کوشش شده.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار