آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۵۲۷
گزارش کامل نشست فیلم «حوض نقاشی»؛

میری: عشق در شرایط سخت موضوع اصلی «حوض نقاشی» است/ محمدی: حوزه هنری دخالتی در ساخت فیلم نداشته است

کارگردان «حوض نقاشی» گفت: درمورد فیلم من، حوزه هنری یک سرمایه گذار برای من بود و به هیچ وجه و در هیچ جای کار دخالت نکرد و ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست رسانه‌ای فیلم «حوض نقاشی» با حضور مازیار میری‌، کارگردان؛ منوچهر محمدی، تهیه کننده؛ فرشته صدر عرفایی، بازیگر و حامد محمدی، نویسنده این فیلم برگزار شد.

 
در ابتدای این نشست مازیار میری با گرامیداشت یاد مسعود بهنام که تا لحظه آخر در کنار عوامل فیلم بود و نیز تشکر از همایون اسعدیان که با خلوص نیت خود دست اندر کاران را همراهی می کرد، در خصوص انتخاب بازیگران برای این فیلم گفت: از روزی که با آقای محمدی راجع به فیلمنامه صحبت می‌کردیم، گفتم که باید بازیگران را از همان ابتدا انتخاب کنیم و خدا را شکر سه نفری که انتخاب کردیم آن زمان می توانستند با ما همکاری کنند؛ چندین بار فیلمنامه و طرح را با هم خواندیم و زمانی که نسخه نهایی آماده شد باز هم در کنار هم فیلمنامه را می‌خواندیم و همه ما احساسمان این بود که فیلم در ورطه اغراق نیفتد. 
 
وی همچنین در خصوص بحث تحریم که در فیلمش به آن اشاره شده است، گفت: من معمولاً وقتی که فیلم می‌سازم دوست دارم که آن فیلم در زمانه خودش ثبت شود، به خاطر همین به بحث تحریم‌ها اشاره کردم، و گرنه می‌خواستم فیلم عاشقانه‌ای در شرایط سخت بسازم. 
 
این کارگردان سینما در ادامه در خصوص شباهت فیلمش با بعضی فیلم‌های خارجی گفت: من این مسئله را انکار نمی‌کنم؛ چون سعی کردم تمام فیلم هایی که یک چنین قصه‌ای داشتند، چه ایرانی و چه خارجی، تماشا کنم، اما فیلم من، رضا و مریمی هستند که در سال 91 و در ایران زندگی می‌کنند. 
 
میری همچنین در مورد نام فیلمش گفت: در ابتدا که «حوض نقاشی» را انتخاب کردیم خیلی به آن علاقه نداشتم، اما کم کم اسم فیلم برای من جا افتاد؛ فکر می‌کنم که «حوض نقاشی» می‌تواند جایی باشد که صادقانه، شفاف و عاشقانه زندگی می‌کنیم. 
 
وی همچنین در خصوص پلان پایانی فیلمش گفت: ما فکر کردیم که می‌توانیم بازیگران فیلم را نقطه‌ای کوچک از این شهر کوچک نشان دهیم و برای گرفتن این پلان به سراغ یک شرکتی رفتیم که این کار را انجام می دهد؛ این برای اولین بار است که در سینمای ایران این مسئله اتفاق می‌افتد و فکر می‌کنم آخرین بار هم باشد؛ چون آن دوربینی که آن پلان با آن گرفته شده بود، از بین رفت.
 
کارگردان «حوض نقاشی» همچنین در ادامه گفت: روز قبل از جشنواره که این فیلم را برای همکارانم اکران کردیم، آن قدر استرس داشتم که اصلاً در طول فیلم حتی یک لحظه هم نتوانستم بنشینم؛ این استرس در سینماهای مردمی هم همراه من بود، اما وقتی که فیلم به نمایش فوق العاده رسید خیالم کمی راحت شد.
 
میری بیان داشت: این دلشوره و استرس از دیشب هم همراه من بود، اما الان خوشحالم که همه شما تا حدودی از فیلم راضی هستید.
 
وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چرا با حوزه هنری با وجود اختلافاتی که بین حوزه هنری و وزارت ارشاد است، همکاری کردید، گفت: فکر می‌کنم «حوض نقاشی» هیچ وقت سینما را از بین نمی برد، بلکه کسانی که این اختلافات را ایجاد می‌کنند، سینماگران را روبروی هم قرار می دهند.
 
کارگردان «حوض نقاشی» بیان داشت: من، آقای محمدی، آقای اسعدیان و آقای میرکریمی بسیار سعی کردیم که این مشکلات را حل کنیم و چندین جلسه هم با دوستان حوزه گپ زدیم، اما اتفاقی نیفتاد. 
 
میری افزود: حوزه یک سرمایه گذار برای من بود و من کاملاً فیلم خودم را ساختم و به شهادت تمام کسانی که اینجا نشسته‌اند، حوزه به هیچ وجه و در هیچ جای کار دخالت نکرد و همه می دانند که این فیلم، فیلم من است. 
 
وی همچنین در مورد اکران بین المللی فیلمش گفت: من به جرأت می‌گویم که خیلی دوست دارم که برای این فیلم در کشور خودم و با هموطنانم اتفاقات خوبی بیفتد، اما اگر شرایط اکران بین المللی هم فراهم شود، باعث خوشحالی من است.
 
محمدی: حوزه هنری هیچ دخالتی در بحث ساخت فیلم نداشته است 
 
در ادمه این نشست محمدی، تهیه‌کننده فیلم «حوض نقاشی» گفت: ایده اصلی فیلم برای خودم بود و بعد از رسیدن به مرحله‌ای، آن را به دوستان گفتم، سپس توانستیم مجموعه‌ای از آدم‌های خوب را کنار هم جمع کنیم و کارمان را شروع نماییم.
  
وی افزود:‌ در اینجا از شهاب حسینی و نگار جواهریان که بسیار نقش هایشان را خوب بازی کردند، تشکر می‌کنم و بعد هم از همه دوستانی که ما را همراهی کردند. 
 
محمدی در ادامه در پاسخ به سوال شهیدی‌فر در مورد مناقشه بین حوزه هنری و وزارت ارشاد گفت: ما به عنوان فیلمساز معمولاً در طول سال پیشنهادهایی برای کار در جاهای مختلف داریم.
  
تهیه‌کننده فیلم «حوض نقاشی» افزود: قاعدتاً باید یک نقطه‌ای به وجود بیاید که فیلمی که به آن باور و اعتقاد داریم را بسازیم، بعضی وقت‌ها نوع نگاه‌ بعضی از مدیران به سینما خاص است و بعضی اوقات هم فضایی ایجاد می‌شود که می‌توان در آن کار کرد. 
 
وی بیان داشت: من به چند کار دعوت شدم، اما تصمیم داشتم که ایده خودم را بسازم و اینجا نیز می‌گویم که حوزه به هیچ وجه در اجرا یا فیلمنامه، سفارش و دیدگاه خاصی نداشته است.
 
محمدی در ادامه گفت: هیچ پلان یا صحنه‌ای نبوده که لازم باشد مسئولان حوزه توضیح دهند و هر اتفاقی هم که در روند تغییر فیلمنامه افتاده بین من و گروه شکل گرفته است. 
 
تهیه‌کننده فیلم «حوض نقاشی» بیان داشت: جنس ارتباط ما با مسئولان حوزه هنری ارتباطی معقول، منطقی و انسانی است. 
 
وی همچنین بیان داشت: این اتفاقاتی که در طول یک سال به وجود آمد، برای همه ما جای تاسف دارد؛ ریشه این اتفاقات درون سینما نیست و باید خارج از آن به دنبالش بگردیم. 
 
محمدی همچنین در خصوص تحمیل کردن صحبت‌های کارگردان گفت: من اگر چیزی به ذهنم می‌رسید به آقای کارگردان می‌گفتم، ولی هیچ وقت چیزی را به ایشان تحمیل نکردم؛ فیلمسازی برای من یک دغدغه است که از «زیر نور ماه» شروع شده و تا به اینجا ادامه پیدا کرده است.
 
تهیه‌کننده فیلم «حوض نقاشی» همچنین در مورد استفاده از نابازیگران برای این فیلم گفت: استفاده از اصطلاح نابازیگر شاید خیلی مناسب نباشد؛ چون به نظر من نابازیگر نمی‌توانست خیلی از صحنه‌هایی را که ما می‌خواستیم دربیاورد و همین باعث می‌شد تا فیلم به اغراق بیفتد.
 
وی در خصوص تکرار قصه داوری فیلم‌هایش که در مورد «یک حبه قند» هم اتفاق افتاد، گفت: به نظر من داوری نهایی اثر هنری با زمان است نه داوران مشخص شده. 
 
محمدی بیان داشت: من به هیچ وجه نگران این مسئله نیستم، این جشنواره بهانه‌ای است تا ما کنار هم جمع شویم و تصمیم بگیریم، ممکن است که حقی ضایع شده باشد، اما امیدوارم که این جشنواره آغاز و پایان خوبی داشته باشد. 
 
تهیه‌کننده فیلم «حوض نقاشی» همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما فیلمی علیه سرمایه داری ساختید، گفت: فیلم من عاشقانه‌ای است که مسائل زندگی یک زن و شوهر معلول ذهنی را بیان می‌کند که یکی از دغدغه‌هایشان مسئله تحریم است که به نظر من بسیار در جامعه تاثیرگذار می باشد.
  
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات دیروز مجلس گفت: اتفاقاتی که دیروز در کشور افتاد، بسیار مرا پریشان‌خاطر و افسرده کرد و که امیدوارم کشور به مسیر عقلانیت برگردد.
  
صدرعرفایی: مشکل اصلی سینمای ما مسئله فیلمنامه است 
 
همچنین در ادامه این نشست فرشته صدر عرفایی، بازیگر این فیلم گفت: فکر می‌کنم جای شهاب حسینی و نگار جواهریان بسیار خالی است و معتقدم این دو نفر نقش‌های منحصربه فردی را در این فیلم بازی کردند.
 
وی در خصوص کم‌کار شدن در حوزه سینما گفت: در حوزه سینما صادقانه بگویم که پیشنهاد خوبی نداشتم؛ زیرا فیلمنامه خوبی به من نرسیده، البته اعتقاد من این است که در سینما فیلمنامه خوبی نداریم.
 
لازم به ذکر است،‌ شهاب حسینی به علت بازی در یک فیلم و نگار جواهریان به علت بیماری در این نشست حضور نداشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار