سير تحولات جهاني، بيانگر حضور رئيس جمهوري انقلابي در راس جريان اجرايي كشور است
دكتر يونس احمدي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، اظهار داشت: شواهد نشان مي دهد كه مردم در انتخابات آتي رياست جمهور بازگشت به عقب نخواهند داشت و فضاي ذهني جامعه متاثر از فضاي بين المللي از جمله شكست اسرائيل در غزه، فضاي ضد امپرياليستي در جهان به خصوص در آمريكاي جنوبي و مواضع نظام در مسئله هسته اي و بازتاب آن در دنيا خواهد بود.
وي با بيان اينكه روابط كنوني ايران و اعراب و پيگيري هاي روسيه براي تشكيل يك نظام جديد بين الملل با حضور ايران نشان دهنده ديپلماسي فعال ايران در عرصه بين المللي است، افزود: فضاي آينده جهان بدون شك تحت تاثير برخي كنش ها نظير پيمان شانگ هاي است.
احمدي ادامه داد: موسسان پيمان شانگ هاي به اين نتيجه رسيده اند كه بدون حضور ايران، اين اجتماع سياسي نظامي، نقاط ضعف بسياري دارد و براي حضور كشورمان در اين تحولات، حضور يك عنصر دانشگاهي، داراي پايگاه مردمي و انقلابي به نمايندگي از سوي مردم ايران يك ضرورت است.
دبير جبهه پيروان خط امام (ره) و رهبري استان ايلام با اشاره به اينكه حتماً در كنار قاطعيت، التزام به نظام بين الملل را هم در دستور كار خود قرار دهيم، تاكيد كرد: برخي از تحولات اخير نشان داده است كه ايران، توان ايجاد يك شبكه بين المللي، به خصوص با محوريت ملت ها را كه حتي توانايي بالاتر از هر پيمان منطقه اي داشته باشد، دارد.
وي همچنين به جلسه تعدادي از نيروهاي سياسي اصلاح طلب استان با يكي از كانديداهاي اصلاح طلب اشاره كرد و گفت: مباحثي در اين جلسه مطرح شده است كه در آن به شخص اجرايي كشور توهين شده است و از نظر اخلاق سياسي اين گونه مباحث غير قابل دفاع و توجيه است.
احمدي افزود: وهن مسئولان ارشد كشور براساس قانون اساسي پيگيرد قانوني دارد و اين رويداد و برنامه هاي مشابه آن نشان از صبر و حتي مظلوميت شخص رئيس جمهور دارد.
دبير جبهه پيروان خط امام (ره) و رهبري استان ايلام در پايان خاطرنشان كرد: هيچ كس مخالف حضور احزاب در انتخابات و بيان مسائل سياسي و پيرامون انتخابات نيست بلكه وجود احزاب لازمه نشاط سياسي جامعه است و اين جلسه نشان مي دهد كه برخي از احزاب و جريانات به دام بد اخلاقي سياسي افتاده اند و دچار نوعي اشتباه استراتژيك شده اند./انتهاي پيام/