رئیس پلیس ترافیک شهری خبر داد:
اعمال محدودیت توقف و تردد از ساعت 24 امروز در محورهای راهپیمایی
رئیس پلیس ترافیک شهری از اعمال محدودیت های توقف و تردد خودروها از ساعت 24 امروز در محورهای راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،سرهنگ محسن مهرایی گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی برای کنترل هر چه مناسب تر محورهای پیش بینی شده راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه در سراسر کشور از ساعت 24 امروز از تردد و توقف هر گونه وسیله نقلیه جلوگیری به عمل می آورد.
وی از شهروندان خواست تا با همکاری و همراهی لازم با پلیس قبل از ساعت 24 نسبت به تغییر محل پارک خودروی خود، که در محورهای راهپیمایی متوقف شده اقدام نمایند.
این مقام مسئول در پلیس راهور ناجا با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی امسال گفت: با همکاری صورت گرفته با تمام دستگاه ها تلاش بر این است تا راهپیمایان در کمترین زمان و کوتاهترین مسیر به راهپیمایی برسند لذا با توجه به کمبود معابر و ظرفیت ها سعی می شود حداکثر استفاده از معابر صورت گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.