آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۳۶۶
سی‌وچهارمین بهار - 41

سعیدلو: حضور مردم اعلام موضع برای اثبات عظمت انقلاب است

معاون امور بین‌الملل رئیس‌جمهور گفت: حضور مردم در راهپیمایی اعلام موضعی است که عظمت انقلاب را ثابت می‌کند.

علی سعید‌لو در راهپیمایی 22 بهمن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص استقبال مردم از سی‌وچهارمین راهپیمایی پیروزی انقلاب گفت: مردم هر سال مقاوم‌تر و علاقه‌مندتر به انقلاب ایران، برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در راهپیمایی حاضر می‌شوند.


وی در ادامه با بیان اینکه امسال نیز مردم با شور و نشاط بیشتر در راهپیمایی شرکت کرده اند، افزود: هر گاه دشمن فشار زیادی را به مردم وارد می‌کند، مردم با علاقه بیشتری شرکت می‌کنند؛ در واقع این راهپیمایی یک اعلام موضع است تا مردم ایران عظمت انقلاب را به جهانیان ثابت کنند.


معاون امور بین‌الملل رئیس‌جمهور در پایان گفت: امروز مردم ایران بهترین خبر را می‌دهند؛ اینکه پشتیبان انقلاب و نظام هستند، مهم‌ترین خبر است و ما نیز نوکری این ملت را می‌کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار