کد خبر:۲۳۱۴۴۲

جهادگران امیرکبیر کشت زعفران مناطق محروم را احیا می‌کنند

جهادگران دانشگاه امیرکبیر بزودی رایزنی‌های اداری و تجاری برای احیای کشت زعفران در مناطق محروم سربیشه خراسان جنوبی را انجام می‌دهند.

مجتبی رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، از استعداد ذاتی منطقه سربیشه برای کشت زعفران خبر داد و گفت: تا به حال مردم در مساحت‌های بسیار کوچک مثلاً در باغچه یا پشت بام خانه‌هایشان زعفران می‌کاشتند، ولی در این برنامه قرار است بیش از دو هکتار زمین زیرکشت زعفران قرار بگیرد.


مسئول اجرایی گروه جهادی روح الله همچنین گفت: کشت هر هکتار زعفران حدود 24 میلیون تومان هزینه دارد، اما در نهایت باعث اشتغال بسیاری از جوانان منطقه خراسان جنوبی می‌شود.


این دانشجوی جهادگر در خصوص میزان بازدهی این طرح گفت: در سال اول کشت، هر هکتار زمین حدود دو کیلوگرم زعفران می‌دهد، سال دوم، هر هکتار چهار کیلوگرم محصول دارد و از سال سوم به بعد می‌توان از هر هکتار بیش از هفت کیلوگرم زعفران بدست آورد.

 

رحمانی با اشاره به رایزنی‌های جهادگران با فرمانداری خراسان جنوبی و جهاد کشاورزی منطقه گفت: با همکاری این دو نهاد قرار است زمین مسطح و وسیعی برای کشت زعفران در اختیارمان قرار گیرد.

 

وی همچنین از برنامه‌های جهادگران برای ایجاد کارگاه بسته‌بندی زعفران خبر داد و افزود:‌ قرار است کارگاهی هم در همان منطقه برای بسته‌بندی زعفران ایجاد کنیم که البته اجرای تمام این برنامه‌ها به همکاری مسئولان منطقه بستگی دارد.

 

مسئول اجرایی گروه جهادی روح الله در پایان خاطرنشان کرد:‌ اولین کشت زعفران در منطقه سربیشه را اوایل تابستان انجام خواهیم داد که تعداد قابل توجهی از جوانان منطقه وارد کار می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار