تعلیق مذاکرات به مدت دو سال می‌تواند روی میز ایران قرار گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۳۹۵
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

تعلیق مذاکرات به مدت دو سال می‌تواند روی میز ایران قرار گیرد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما به نیت صادقانه غربی‌ها مشکوک هستیم، پس تعلیق مذاکرات برای مدت دو سال، می‌تواند روی میز ایران قرار گیرد.

منصور حقیقت پور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: غربی‌ها در مذاکرات هسته‌ای در پی اتلاف زمان هستند و به انتخابات دلخوش کرده‌اند و تصور می‌کنند در انتخابات اتفاقی خواهد افتاد.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه پیشنهادات ایران کاملاً روشن و بحق است، تصریح کرد: امروز حفظ اقتدار نظام و احقاق حقوق حقه جمهوری اسلامی در بحث انرژی هسته‌ای به عنوان یک اصل برای تمام گروه‌ها شناخته می‌شود.


نماینده مردم اردبیل در مجلس تأکید کرد: هر گروهی که در انتخابات ریاست جمهوری روی کار آید باید براساس این اصل رفتار کند.


حقیقت پور افزود: ما در بحث زمان، خود را محدود نکردیم و مباحث و مسائل داخلی را مرتفع نمودیم، اما غربی‌ها باید بدانند ایران در شش ماه آینده قوی‌تر و غنی‌تر از ایران فروردین 92 خواهد بود و آنها باید در آن زمان با ایران قوی‌تر روبرو شوند.


وی با بیان اینکه ما به نیت صادقانه غربی‌ها مشکوک هستیم، گفت: تعلیق مذاکرات برای مدت دو سال می‌تواند روی میز جمهوری اسلامی قرار گیرد.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه توپ اکنون در زمین غربی‌هاست، افزود: آنها پیشنهادهای جمهوری اسلامی را دریافت نمودند و می‌خواهند روی آن فکر کنند.


حقیقت پور ابراز امیدواری کرد که غربی‌ها اقدامات سازنده‌ای انجام دهند تا مردم و ملت ایران به صداقت آنها پی ببرند.

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار