آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۴۶

از هر 150 كودك متولد شده در جهان يكي مبتلا به بيماري اوتيسم است

رئيس هيئت مديره انجمن حمايت از بيماران اوتيسم استان خراسان رضوي در دانشگاه فردوسي مشهد گفت: از هر 150 كودك متولد شده در جهان يكي مبتلا به بيماري اوتيسم است و اين آمار همچنان رو به افزايش است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، مهين دخت هاشميان امروز، 25فروردين ماه در همايش اوتيسم در دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه فردوسي مشهد تصريح کرد: بيماري اوتيسم بدليل نوعي اختلال رفتاري و ذهني است كه در كودكي فرد بروز مي كند و موجب مي شود فرد قادر به ارتباط با دنياي اطراف خود نباشد.

وي اوتيسم را پازلي دردناك و مرموز دانست كه نه تنها علت قطعي آن مشخص نشده بلكه در صورت تشخيص و درمان ديرهنگام موجب مي شود تا بيمار تا آخر عمر آن را به همراه داشته باشد.

هاشميان سن بروز علائم بيماري در كودكان را از هشت ماهگي تا سه سالگي عنوان كرد و افزود: پسران بيش از چهار برابر دختران به اين بيماري دچار مي شوند.

رئيس هيئت مديره انجمن حمايت از بيماران اوتيسم استان خراسان رضوي هدف از برگزاري اين همايش را افزايش سطح آگاهي افراد جامعه و اجراي طرحهاي پژوهشي در شناسايي علل بيماري اوتيسم ذكر كرد و از مسئولين ذيربط خواست تا با پرداخت تسهيلات و ايجاد مراكز تفريحي ويژه از اين بيماران و خانواده هايشان حمايت كنند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار