لنکرانی تا آخر رقابت می‌کند و دلیلی برای کنارکشیدن ندارد/ روی نظرسنجی‌ وقت نمی‌گذاریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۲۱۸
روانبخش در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

لنکرانی تا آخر رقابت می‌کند و دلیلی برای کنارکشیدن ندارد/ روی نظرسنجی‌ وقت نمی‌گذاریم

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: ما تمام جمع‌بندی‌ها را کردیم و هر فردی که در معرض آمدن بود را بررسی و در نهایت به لنکرانی رسیدیم.

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش در در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز گفت: جبهه پایداری درباره شوراها در صورتی که افراد شایسته و اصلح را شناسایی کند در لیست گذاشته و اسامی را اعلام می‌کند.

 

 وی بیان کرد: در برخی استان‌ها شوراهای استانی افراد شایسته‌ای را انتخاب کردند و در شهرستان‌ها نیز اگر آنجا افرادی شناسایی شده باشد معرفی می‌کنیم.

 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: ممکن است لیستی را که جبهه در شوراها می‌دهد در برخی استان‌ها با لیست اصولگرایان مشترک باشد و این را مانع نمی‌دانیم و هدفمان را اصلح بودن می‌دانیم.

 

روانبخش گفت: دلیلی ندارد که لنکرانی کنار بکشد، ما تمام جمع‌بندی‌ها را کردیم و هر فردی که در معرض آمدن بوده را بررسی کرده و در نهایت به لنکرانی رسیده و اصلح را وی دیده‌ایم و او هم پذیرفته است و تصمیم فردی نمی گیرد.

 

دبیر سیاسی نشریه «پرتو سخن» تصریح کرد: به طور قطع در جبهه هیچ نظرسنجی نداریم، و وقتمان را به این کارهای باطل اختصاص نمی‌دهیم.

 

روانبخش گفت: مبنایمان بر مقبولیت نیست، بنای ما بر روی گزینه اصلح است که به مقبولیت برسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار