کد خبر:۲۳۶۸۵۵
با سخنرانی رهبر انقلاب؛
اجلاس جهانی علما و بیداری اسلامی آغاز شد
اجلاس جهانی علما و بیداری اسلامی با حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در سالن اجلاس سران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اجلاس جهانی علما و بیداری اسلامی با حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در سالن اجلاس سران در تهران آغاز به کار کرد.
بر اساس این گزارش پس از سخنان مقام معظم رهبری علی اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی سخنرانی خواهد کرد.
اجلاس جهانی علما و بیداری اسلامی با حضور علما و نمایندگان تعدادی از کشورهای اسلامی و غیراسلامی به مدت دو روز کار خود را آغاز کرده است.
عمار حکیم رئیس مجلس اعلای عراق، ابراهیم جعفری از شخصیت های برجسته عراقی،خالد مشعل معاون سیاسی حماس، وزیران و برخی از چهره های سیاسی و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از جمله شرکت کنندگان در مراسم افتتاحیه این مراسم هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.