به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: در این میان جشنوارههای شهری فرصتهای مغتنمی هستند که هر یک از شهروندان با حضور در آنها خود را در سپهر فرهنگی شهر مطرح کرده و در منظر قضاوت دیگران قرار میدهند.
وی از جشنوارههای شهری به عنوان محلی برای گفتوگو و داد و ستد فرهنگی بین مردم نام برد و اظهار کرد: این جشنوارهها در مردم ایجاد پویایی و نشاط میکنند و انبوه آثاری که به این جشنوارهها میرسد، نشان دهنده فراگیری آنها و گستردگی مخاطب نشان است.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه جشنوارههای شهری نمایی از شهر و نمایهای از درونمایه شهروندان و نوع نگاه آنها مسائل شهری را منعکس میکنند، تصریح کرد: جشنواره شهری به عنوان نوعی دیپلماسی فرهنگی بین شهروندان باعث میشود دریچه جدیدی بر روی آنها باز شود.
وی با بیان اینکه جشنوارههای شهری نقش به سزایی در انتقال آموزهها و ارتقای آگاهیهای شهروندان ایفاء میکنند، گفت: فضای تعاملی جشنوارههای شهری، فضایی است که شهروندان در آنها از فرصت کنار هم بودن بهرهمند شده و همزمان مدیریت شهری نیز از فرصت مشارکت و همراهی شهروندان با مسئولان شهر برخوردار میشود.
معاون شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره مشکات در محور حمل و نقل و ترافیک پذیرای آثاری از شهروندان عادی بود که از نظر صاحبنظران واجد ویژگیهای آثار حرفهای بود و این به آن معناست که ممکن است بسیاری از شهروندان دارای استعداد و توانمندیهایی باشند که صرفاً هنرمندان حرفهای واجد آن هستند.
مراسم اختتامیه «نخستین جشنواره مشکات» عصر امروز (دوشنبه 16 اردیبهشت) در محل ایوان شمس (تالار حرکت) برگزار میشود.