آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۱۸۷
در نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی و معاونان عمرانی فرمانداری‌های استان؛

نصرتی: ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام عمرانی در کشور وجود دارد

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام عمرانی در کشور وجود دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسعود نصرتی در نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی و معاونان عمرانی فرمانداری‌های استان که در استانداری آذربایجان غربی برگزار شد، شرکت کرد.

نصرتی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید، گفت: دستورالعملی در ۲۰ بند به استان‌ها ابلاغ شده است تا برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه برای جذب سرمایه‌گذار می‌بایست شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته شود و سرمایه گذار نباید در مسیر سرمایه‌گذاری معطل شود، گفت: رفع موانع برای سرمایه‌گذاری در کشور‌های پیشرفته انجام می‌شود. وی افزود: در ایران نیز اگر می‌خواهیم سرمایه‌گذاری انجام شود باید موانع برداشته شود.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به توان مالی بخش خصوصی در مقایسه با بودجه کشور، گفت: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در قسمت‌های مختلف استفاده کرد. نصرتی با اشاره به موضوع ناترازی انرژی سال گذشته و گلایه سرمایه گذاران از عدم تأمین انرژی در واحدها، افزود: باید انرژی مصرف شده ذخیره شود تا در ماه‌های اوج مصرف با مشکل ناترازی مواجه نشویم.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، با اشاره به اهمیت توجه به استعداد‌های هر شهر و روستا در استان‌های مختلف گفت: فرصت‌های زیادی در کشور برای ایجاد رونق اقتصادی وجود دارد که می‌بایست در این خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود. نصرتی همچنین با بیان اینکه ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد و نباید با وجود پروژه‌های نیمه تمام، پروژه جدید تعریف شود، افزود: استان‌ها باید لیست پروژه‌ها، میزان پیشرفت و اعتبار لازم را به وزارت خانه‌های مربوطه اعلام کنند تا با جمع‌آوری اطلاعات این حوزه، با توجه به انبوهی از پروژه‌های نیمه تمام، مدیران و دستگاه‌های ذی‌ربط به سمت تعریف پروژه جدید نروند و اولویت با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باشد.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به مولدسازی سرمایه‌ها در استان‌ها گفت: دستگاه‌ها مربوطه از طریق فروش اموال مازاد، نسبت به تأمین مالی جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اقدام کنند؛ تا این پروژه‌های نیمه تمام راکد که به منزله یک هزینه محسوب می‌شوند تکمیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار