آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۱۳۰

خودرو‌های هیبریدی و برقی راه‌حل کاهش ناترازی انرژی و آلودگی هوا

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات ناترازی انرژی در کشور، گفت: استفاده از خودرو‌های هیبریدی و برقی به جای خودرو‌های بنزینی و گازوئیلی می‌تواند گامی مؤثر در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و بهبود شرایط زیست‌محیطی باشد.

غلامرضا دهقان ناصرآبادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکلات ناترازی انرژی، به ویژه بنزین و گازوئیل، بیان کرد: کشور ما در حال حاضر با مشکلات زیادی در تأمین انرژی مواجه است که یکی از اصلی‌ترین این مشکلات به ناترازی‌ها در مصرف و تأمین سوخت‌های فسیلی، به ویژه بنزین و گازوئیل، برمی‌گردد. این موضوع نه تنها به چالش‌های زیست‌محیطی دامن می‌زند، بلکه در بلندمدت بر وضعیت اقتصادی کشور نیز اثرات منفی خواهد گذاشت.

وی افزود: یکی از راهکار‌هایی که در حال حاضر از سوی کارشناسان حوزه حمل‌ونقل و انرژی مطرح شده است، توجه به استفاده از خودرو‌های هیبریدی و برقی به جای خودرو‌های بنزینی و گازوئیلی است. این تغییر می‌تواند به کاهش وابستگی کشور به سوخت‌های فسیلی و همچنین کاهش مصرف بنزین و گازوئیل کمک شایانی کند.

دهقان ناصرآبادی ادامه داد: تمام تلاش‌های مسئولین اجرایی کشور، چه در وزارت نفت، چه در وزارت کشور و همچنین در مجلس شورای اسلامی، معطوف به این است که با همکاری کارشناسان و استفاده از تجربیات بین‌المللی، راهکار‌های مناسبی را در جهت توسعه و گسترش استفاده از خودرو‌های هیبریدی و برقی در ناوگان حمل‌ونقل کشور به‌ویژه در کلان‌شهر‌ها و مناطق پرتردد پیدا کنند. این اقدامات می‌تواند به کاهش ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی و همچنین بهبود شرایط زیست‌محیطی در داخل کشور کمک کند.

وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر، برخی از ارگان‌ها و نهاد‌های شهری در راستای استفاده از خودرو‌های برقی و هیبریدی در حمل‌ونقل عمومی گام‌هایی برداشته‌اند. این روند نه تنها در کاهش آلودگی هوای شهر‌ها مؤثر است، بلکه به کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و بهبود کیفیت زندگی در شهر‌ها کمک خواهد کرد.

دهقان ناصرآبادی با اشاره به آینده انرژی کشور گفت: با توجه به همتی که در دولت و مجلس وجود دارد، امیدواریم شاهد تحولاتی در آینده نزدیک در زمینه استفاده از سوخت‌های پاک مانند انرژی خورشیدی و برقی در حمل‌ونقل جاده‌ای، درون‌شهری و برون‌شهری باشیم. این تحولات می‌تواند به جایگزینی تدریجی سوخت‌های هیدروکربنی با انرژی‌های پاک کمک کند و بدین ترتیب، بخشی از ناترازی‌ها و چالش‌های انرژی در کشور کاهش یابد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد:هدف نهایی کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، کاهش مصرف بنزین و گازوئیل و افزایش استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر است. استفاده از خودرو‌های هیبریدی و برقی می‌تواند نه تنها به کاهش آلودگی‌های هوا و حفظ سلامت شهروندان کمک کند، بلکه به حفظ منابع ملی و پایداری انرژی کشور نیز منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار