آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۸۹۲

۷۰ درصد تشخیص و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه هاست/حضور ۲۳ شرکت دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

رئیس شانزدهمین کنگره ارتقای کیفیت علوم آزمایشگاهی از حضور شرکت‌های دانش بنیان در این دوره گفت و بر نقش مهم آزمایشگاه‌ها در تشخیص و درمان بیماری‌ها تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهروز همتی رئیس شانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم افتتاحیه این کنگره که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد ضمن تسلیت حادثه دلخراش بندرعباس گفت: امسال در حاشیه کنگره، ۲۳ شرکت دانش بنیان، تولیدی و توزیع کننده حضور دارند. از آغاز به کار کنگره آخرین دستاور‌های تشخیصی به روز از خارج از کشور از طریق این شرکت‌ها وارد و به همکاران معرفی شد.

وی افزود: این امر باعث تغییر عظیمی در کیفیت و سرعت تشخیص بیماری‌ها ایجاد کرد که هرساله در حاشیه کنگره علمی، در قالب نمایشگاهی برگزار می‌شود.

همتی همچنین درباره فعالیت و تعداد آزمایشگاه‌ها در کشور گفت: در ایران بیش از ۴۰۰۰ آزمایشگاه خصوصی و ۲۰۰۰ آزمایشگاه دولتی داریم، اما بیشترین آزمایش‌های تخصصی و فوق تخصصی در بخش آزمایشگاه‌های خصوصی انجام می‌شود و این آزمایشگاه‌ها در ارائه خدمات پیشگام هستند.

وی ادامه داد: تغییرات ارزی تاثیر خود را بر روی آزمایشگاه‌های خصوصی می‌گذارد که دیرکرد بیمه‌ها در پرداخت‌ها و عدم هماهنگی دولت از بخش خصوصی را به دنبال دارد و نوسازی ناوگان آزمایشگاهی را دچار مشکل می‌کند.

وی همچنین درباره جایگاه آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت گفت: در تمام کتب علمی و مقالات ۷۰ درصد تشخیص و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه هاست، اما سهم آزمایشگاه از بودجه نظام سلامت ۵ درصد است که باعث می‌شود آزمایشگاه‌ها دیده نشوند این امر نیز حمایت و توجه دولت را می‌طلبد.

وی در ادامه با بیان اینکه آزمایشگاه‌ها خط مقدم مقابله با بحران‌ها هستند افزود: دولت باید نقش حامی خود را برای تامین ارز و اصلاح تعرفه حمایت از خدمات با کیفیت پررنگ کند.

گفتنی است این کنگره از ۹ تا ۱۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار