کد خبر:۲۳۹۱۵۳
نامه قدیری‌ابیانه به شورای نگهبان:

جریان انحرافی اصولا با عریانی و وقاحت مخالفتی ندارند

ظاهراً از نظر آقایان انحرافی، فقط موی خانم‌ها نیست که مسئله اصلی کشور نیست و این جریان اصولاً با عریانی و وقاحت مخالفتی ندارند و آن را مسئله ای نمی‌دانند
جریان انحرافی اصولا با عریانی و وقاحت مخالفتی ندارند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمد حسن قدیری ابیانه کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نامه‌ای خطاب به شورای نگهبان نوشته که متن آن به شرح زیر است:

 

با سلام و احترام به پیوست چند تصویر از مجسمه های عریان را که به دستور آقای مشایی معاون رئیس جمهور محترم در سال 1386 در نمایشگاه آثار تاریخی ایران در مکزیک به نمایش درآمد و خود ایشان آن را افتتاح کرده بود را جهت استحضار و درج در پرونده ایشان تقدیم می دارم.

 

اینجانب هنگام اعزام به مکزیک به عنوان سفیر که مصادف بود با روزهای پایانی نمایشگاه متوجه وجود ده‌ها مجسمه مستهجن در بین آثار ارسالی از ایران شدم و وقتی اصرار کردم که نباید این مجسمه‌ها در نمایشگاه بعدی در مکزیک به نمایش درآید، آقای ملک زاده معاون ایشان از طرف آقای مشایی پیغام دادند که سخت گیری نکنم. بنده با آن مخالفت نمودم. مطلع شدم که شخص آقای مشایی در انتخاب این مجسمه‌ها برای ارسال به مکزیک تصمیم گیری کرده‌اند که نمونه ای از درک و منظور سخیف ایشان از مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی می‌باشد.

 

از میراث به جای مانده از ایشان در سازمان میراث فرهنگی اینکه در بازدید چند ماه قبل از موزه سنندج مشاهده کردم که یک طبقه از موزه را به نمایش مجسمه های معاصر تولید غرب اختصاص داده‌اند که شامل دو مرد کاملاً برهنه و چند زن با نیم تنه کاملاً عریان بود و وقتی علت نمایش آن را جویا شدم گفتند اینها را از تهران فرستاده‌اند تا به نمایش بگذاریم.

 

همان‌طور که در تصاویر مجسمه های ارسالی مشاهده می‌فرمایید، یکی از این دو مجسمه که به عنوان آثار تاریخی ایران و سمبل فرهنگ ایرانی و با هزینه های سنگین از بیت‌المال برای نمایش در مکزیک ارسال کرده بودند مربوط می‌شود به معاشقه عریان یک زن و مرد و این در حالی است که پوشش زنان حتی در قبل از اسلام زبانزد خاص و عام است.

 

ظاهراً از نظر آقایان انحرافی، فقط موی خانم‌ها نیست که مسئله اصلی کشور نیست و این جریان اصولاً با عریانی و وقاحت مخالفتی ندارند و آن را مسئله ای نمی‌دانند.

 

ضمن پوزش از ارسال بدون سانسور تصاویر مذکور، به پیوست متن شرحی که در رابطه با اقدام مذکور در نمایش مجسمه های مستهجن منتشر کرده‌ام جهت استحضار تقدیم می‌گردد.

 

مطمئنم که شورای محترم نگهبان آقای مشایی را برای نامزدی ریاست جمهوری رد صلاحیت خواهد کرد ولی از طرفی مطمئن هستم که رئیس محترم جمهوری برای تایید صلاحیت وی پافشاری خواهند نمود. این تصاویر را فرستادم تا در چنین حالتی به ایشان بفرمایید که چگونه است که برای چنین فردی اصرار بر تایید صلاحیت دارند؟! البته این عکس‌ها به رویت رئیس محترم جمهوری رسیده و در جریان آن قرار دارند.

 

رونوشت جهت استحضار ریاست محترم دفتر مقام معظم رهبری مد ظله العالی

 

رونوشت جهت استحضار ریاست محترم جمهوری

 

با احترام          

محمد حسن قدیری ابیانه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار