آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۴۹۰
احمدی‌نژاد در دیدار با وزیرخارجه عراق:

همگان ملت سوریه را در جهت خاموش کردن فتنه یاری کنند

رئیس جمهور کشورمان گفت: همگان باید با تلاش برای ایجاد تفاهم و گفت‌وگو، ملت‌ سوریه را در جهت خاموش کردن فتنه موجود یاری کنند.
همگان ملت سوریه را در جهت خاموش کردن فتنه یاری کنند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدی‌نژاد شامگاه گذشته در دیدار هوشیار زیباری، وزیر امور خارجه عراق اظهار کرد: ملت‌ها در کنار هم قدرتمند و شکست‌ناپذیر می‌شوند و اگر جدا از هم باشند، دشمنان به آن‌ها آسیب خواهند زد. اگر ملت‌ها در کنار یکدیگر باشند مسائلی که امروز در منطقه و شمال آفریقا در جریان است به نفع ملت‌ها رقم خواهد خورد.

 

وی با اظهار خرسندی از روند پیشرفت و ثبات و یکپارچگی عراق اظهار کرد: امروز در عراق بعد از حاکمیت طولانی مدت دیکتاتوری‌های خشن، دولت منتخب مردم حاکم است و همدلی موجود میان دولت و ملت این کشور، سرنوشت عراق را به نفع ملت‌ آن پیش خواهد برد.

 

رئیس جمهور با جویا شدن وضعیت سلامتی رییس‌جمهور عراق، اظهار کرد: ایشان برای شکل‌گیری عراق جدید و در حفظ وحدت ملی عراق نقش تعیین کننده و ممتازی داشتند و انسانی با تجربه و با درایت هستند که در جهت اتحاد و همدلی گروه‌های مختلف عراقی تلاش فراوانی کردند؛ امیدواریم خدای متعال سلامتی کامل را به ایشان عطا فرماید.

 

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: مستکبران قصد دارند با ایجاد اختلاف و فاصله، ملت‌ها را تضعیف کرده و منافع خود را تامین کنند.

 

وی همچنین با تاکید بر این‌که «دموکراسی و انتخاب آزاد حق همه ملت‌هاست که البته باید با تفاهم و همدلی برقرار شود» اظهار کرد: اتفاقاتی که طی سال‌های اخیر در منطقه در جریان بوده تا حدود زیادی واقعیت مسائل را برای ملت‌ها روشن کرده است. دشمنان ملت‌ها قصد دارند جنگ و کشتاری که در حال وقوع است، آرام آرام به سایر کشورها نیز گسترش یابد و این نقشه مستکبران برای تضعیف ملت‌ها و زمینه‌سازی تداوم سلطه مستکبران است.

 

رئیس جمهور ایران تصریح کرد: باید تلاش کنیم طرف‌های درگیر با تفاهم و برگزاری انتخابات مسائل خود را برطرف کنند و در تلاش برای تحقق این هدف ایران و عراق از نقش و جایگاه مهمی برخوردار هستند.

 

هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق نیز در این دیدار با تاکید بر حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در جهت برقراری امنیت، ثبات و یکپارچگی در عراق اظهار کرد: امروز ایران و عراق تفاهم و هماهنگی خوبی با یکدیگر در موضوعات مختلف دوجانبه و منطقه‌ای دارند.

 

وی همچنین با اشاره به اوضاع سوریه و پیامدهای سیاسی و امنیتی آن برای کشورهای منطقه اظهار کرد: همگان باید با تلاش برای ایجاد تفاهم و گفتگو، ملت‌ سوریه را در جهت خاموش کردن فتنه موجود یاری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار