چهارمين همايش دانشجويي مهر باران در جيرفت برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۷۱

چهارمين همايش دانشجويي مهر باران در جيرفت برگزار مي‌شود

چهارمين همايش سراسري دانشجويي حمايت از محرومان (مهر باران) به همت سازمان دانشجويان و جهاد دانشگاهي از امروز، دوم ارديبهشت ماه به مدت دو روز در شهرستان جيرفت استان كرمان برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمان، اين همايش با حضور گروه هاي دانشجويي فعال در عرصه محروميت زدايي شامل خيريه، جهادي و امدادي و با هدف فرهنگ سازي جهت انجام فعاليت هاي خيرخواهانه در جوامع دانشگاهي، ‌ترويج فرهنگ فعاليت هاي جهادي در جامعه، گام نهادن در جهت استقرار عدالت اجتماعي با پشتوانه جامعه دانشگاهي، آشنايي با مناطق محروم كشور و نحوه ارتباط و شناسايي آنها و همچنين بررسي تحليل نظر كارشناسان و مجريان امر محروميت زدايي در جمع دانشجويان برگزار خواهد شد.

براساس اين گزارش، بازديد از مناطق محروم جنوب استان كرمان جلسه با مسئولان متولي امر محروميت زدايي در استان، جلسات علمي، تقدير از پيشكسوتان در اين عرصه، نشست هاي هم انديشي و بررسي فعاليت هاي گروهي دانشجويي در اين عرصه از ديگر برنامه هاي اين همايش است.

لازم به ذكر است، اين همايش با همكاري كميته امداد امام خميني (ره) سازمان بهزيستي كشور، دفتر مناطق محروم كشور، استانداري كرمان و دانشگاه آزاد جيرفت برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار