همايش «انرژي هسته‌اي، شكوه الهي، عزت ايراني» برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۴۲
در دانشگاه آزاد ياسوج

همايش «انرژي هسته‌اي، شكوه الهي، عزت ايراني» برگزار شد

به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ياسوج همايش «انرژي هسته اي، شكوه اسلامي، عزت ايراني» روز گذشته در اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در اين همايش با حضور كارشناسان ارشد مسائل سياسي و فيزيك هسته اي، ابعاد علمي و سياسي فناوري هسته اي ايران تشريح و بررسي شد.

فتاحيان، كارشناس ارشد مسائل سياسي سپاه فتح كهگليويه و بوير احمد در اين همايش ضمن تشريح روند دستيابي ايران به دانش چرخه سوخت هسته اي و نيز كارشكني و توطئه هاي غرب از آغاز تا كنون تصريح كرد: امروز افكار و انديشه هاي بلند جنبش هاي آزاده، اعم از اسلامي و غير اسلامي، تحت لواي قدرت بازدارندگي ناشي از انرژي هسته اي، تاثير خود را به وضوح در جهان گذاشته است.

او با بيان اينكه دستيابي به اين فناوري هسته اي، قدرت و ابهت ايران در منطقه را به دنبال داشت، تاكيد كرد: امروز جمهوري اسلامي ايران به عنوان منطقه ژئوپلوتيك در خاورميانه و جهان در تصميم گيري هاي حساس جهاني ايفاي نقش مي كند و اين موضوع خشم استكبار را به همراه داشته است.

فتاحيان با اشاره به اينكه مسائل مهم نظام به موضوع فناوري هسته اي گره خورده است، گفت:‌ امروز اراده و مشيت الهي بر اين قرار گرفته است كه حاكميت دين در جهان، تحقق پيدا كند؛ پيروزي حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه نشانه اي از اين اراده الهي است كه بي تاثير از قدرت ايران در منطقه نيست.

اين كارشناس مسائل ارشد سياسي در پاسخ به سوالي در خصوص اينكه آيا ايران به دنبال ساخت بمب هسته اي است، اظهار داشت: بمب هسته اي امروز ما حزب الله و حماس است و معتقديم تاثير اين جنبش ها بسيار بيشتر و گران سنگ تر از بمب هسته اي است، علاوه بر اين آموزه هاي ديني و انساني، هرگز به ايران، اجازه ساخت چنين سخت افزارهايي نمي دهد.

در ادامه اين همايش، ابعاد علمي مسئله هسته اي همچون جايگاه انرژي هسته اي و چالش هاي جهاني، روش هاي جديد غني سازي اورانيوم، انرژي هسته اي در منظر توسعه پايدار، كاربرهاي اين انرژي در صنعت پزشكي و كشاورزي و نيز مراحل كار مجتمع UCF اصفهان، توسط كارشناسان ارشد فيزيك هسته بررسي شد.

گفتني است، در پايان برنامه پرسش و پاسخ دانشجويان در خصوص موضوع فناوري هسته‌اي برگزار و پاسخ هاي مناسب داده شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار