تشكل هاي جوانان براي حضور پر نشاط و آگاهانه مردم در انتخابات تلاش كنند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، محمدجمال باقري، پنجم ارديبهشت ماه در اين جلسه با اشاره به نزديك شدن به ايام دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، انتخابات را ركن اصلي مردم سالاري و حاكميت مردمي عنوان كرد.
وي تصريح كرد: تشكل هاي مردم نهاد برآمده از انديشه و خرد مردمي هستند و نقش آنها در تحقق آرمان هاي انقلاب براي حضور حداكثري مردم بسيار موثر و قابل تامل است.
باقري ضمن تحليل شرايط روز و حساسيت دهمين دوره انتخابات، اين دوره از انتخابات را با توجه به شرايط جهاني و چالش هاي فرا روي انقلاب اسلامي بسيار حساس و حائز اهميت عنوان كرد.
مشاور استاندار مركزي در ادامه با اشاره به منويات مقام معظم رهبري در خصوص اصلاح الگوي مصرف، برنامه ريزي و ارائه طرح هاي سازنده و عملياتي براي سازمان ها و دستگاه هاي اجرايي مختلف را از وظايف و تكاليف سازمان هاي مردم نهاد به ويژه تشكل هاي فعال در حوزه جوانان برشمرد و گفت: بهينه سازي در استفاده از منابع مختلف كشور از جمله منابع انساني از مهمترين مسائل كشور در سال هاي آينده است.
ناصر كريمي نيك، معاون سازماندهي و ارتباطات سازمان جوانان استان مركزي نيز در اين جلسه ضمن تاكيد بر لزوم فعاليت تشكل هاي جوانان براي برگزاري انتخاباتي پرشور و پر نشاط، خواستار پرهيز اين تشكل ها از هر گونه فعاليت جانبدارانه نسبت به نامزدهاي انتخاباتي به نفع يا ضرر هر كدام شد.
وي تلاش جانبدارانه در عرصه انتخابات را موجب خدشه دار شدن هويت تشكل هاي مردمي عنوان كرد.
كريمي نيك گفت: تفكر سياسي و توجه دبيران و اعضاي سازمان هاي مردم نهاد به مسائل روز كشور و جهان نشانه پويايي و زنده بودن تشكل ها است، اما سياسي كاري و افتادن در دام تفكرات باندي و جناحي خط قرمز حركت سازمان هاي مردم نهاد است كه عدم توجه به آن موجب بدبيني مردم نسبت به تشكل هاي مردم نهاد خواهد شد./انتهاي پيام/