آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۷۴۲۸
حسینیان در کرمان:

حوادث سوریه نزدیکی ظهور را بشارت می دهد

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی معتقد است شایدحوادث سوریه یک واقعه‌ای باشد که نزدیکی ظهور حضرتش را به ما بشارت می‌دهد و ما باید خودمان را آماده کنیم.
حوادث سوریه نزدیکی ظهور را بشارت می دهد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان شب گذشته در جشن نیمه شعبان مسجد ولیعصر این شهر با اشاره به این آیه قرآن کریم که ما زمین و آسمان را جز بر مبنای حق نیافریدیم، اظهار داشت: این هستی با این عظمت برای انسان آفریده شده است و همه ما باید این معنای قرآنی را درک کنیم که هدف آفرینش از آفریدن همه این‌ها برای این است که انسان به لقاءالله و خداوند خود برسد و همه هستی آفریده شده تا در خدمت انسان باشد و انسان نیز جز به لقاءالله چیز دیگری نبیند.

 

وی افزود: خداوند در سوره انبیا آیه 10 تا 11 مهندسی عالم را تبیین می‌کند و می‌فرماید ما برای این جهان یک مهندسی و یک آغاز و انجامی قرار دادیم و زمین و آسمان را بیهوده نیافریدیم که عده‌ای ستمکار و ظالم حاکمیت خود را بر جهان اعمال کنند و به وسیله حق چنان بر باطل می‌کوبیم که باطل نابود شود که این مهندسی خلقت و جهان بشریت است.

 

حسینیان تصریح کرد: زمین و آسمان برای انسان و انسان برای خدا آفریده شده و آنچه مانع رسیدن انسان به خدا ‌شود، توسط مهندسی خداوند به زیر کشیده می‌شود و مانع رسیدن انسان به خداوند را با اصل آزمایش‌ از سر راه بر می‌دارد و چنان که می‌فرماید خداوند این قدرت، ایام‌‌، توانایی‌ها و ... را بین شما می‌چرخاند تا شما را بیازماید تا مومنان از غیر‌مومنان مشخص و متمایز شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: این طور نیست که ما با ادعای ایمان مورد قبول واقع شویم و با پیروزی حق ما ابراز ایمان کنیم چنان که امام علی (ع) در علت شکست انبیا در نهج‌البلاغه می‌فرمایند اگر انبیا همواره پیروزی به دست می‌آوردند مردم برای تأمین دنیای خود هم که بود به انبیاء ایمان می‌آوردند پس با شکست و پیروزی همراه است اما به سوی پیروزی نهایی جهان در حرکت است.

 

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی عنوان کرد: مسئله مهدویت چنان برای برخی از غربی‌ها جلوه‌گر است که بسیاری از مسیحیان که به تشیع گرویده‌اند به خاطر اعتقاد به مهدویت است چنان که یک فیلسوف فرانسوی شیعه شد و در کتابی که درباره شیعه شدن خود نوشته است این مسئله را متذکر می‌شود که به خاطر اعتقاد تشیع به مهدویت و اینکه انسانی برای برقراری عدالت و در نهایت جهان برای حاکمیت عدل ظهور می‌کند و همین موجب ایمان آوردن من به تشیع شد.

 

وی ابراز داشت: چاوز مسیحی غیرمسلمان بعد از سخن خود گفت به امید روزی که مسیح در رکاب مهدی ظهور کند و جهان را پر از عدل و داد کند این اعتقاد به مهدویت موجب امید و آرامش تشیع شده است اگر تشیع با تمام تهدیدها امروز پر توان‌تر از هر زمان دیگر در جهان در حال درخشیدن است علتش همین امید به آینده جهان است که آینده در دستان حق‌مداران است، از دیدگاه روایات و متون دینی ما منتظریم‌، منتظر باید در عمل خود را آماده کند و هم از لحاظ ایمان و هم از لحاظ تقوا، نیرو و امکانات پیوسته خود را مجهز کند.

 

حسینیان اظهار داشت: ظهور حضرت یقینی است اما آماده‌سازی ظهورش بسته به رفتار و اعمال ما مردم ایران دارد در کتاب‌های سنی‌ و شیعه پیامبر این مژده داده شده است، مردمی از مشرق که در زبان راویان به معنای ایران است‌، ظهور می‌کنند و قدرت و حکومت مهدی را آماده می‌سازند به همین دلیل به مردم ایران  آماده‌سازان حکومت حضرت مهدی (عج) گفته‌اند.

 

وی افزود: امام خمینی (ره) در مورد انقلاب مهدی(عج) این پیش‌بینی را دارند و فرمودند مسئولان جمهوری اسلامی باید بدانند که این انقلاب اسلامی مقدمه حکومت واحد جهانی حضرت حجت است و باید بدانند که مشکلات اقتصادی نباید آن‌ها را از این اهداف عالی باز دارد، امام در همین پیش گویی‌ها فرمودند «به زودی پرچم اسلام در شرق و غرب عالم به اهتزاز در می‌آید» و مردم به امام اعتقاد داشته باشید که آنچه گفته است، اتفاق افتاده است.

 

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب اسلامی طبق روایات که از پیامبر و ائمه به ما رسیده است مقدمه ظهور حضرت حجت است چنان که امام صادق می‌فرمایند وقتی که صاحبان رعایات صبح پرچم‌های زرد در دمشق با ضد شیعیان درگیر می‌شوند و نیر‌و‌های ایرانی به آن‌ها می‌پیوندند این مقدمه و علامتی است از ظهور آن حضرت و ما می‌بینیم صاحبان پرچم زرد یعنی حزب‌الله لبنان با گروه‌های ضد شیعی در دمشق درگیر هستند. شاید این یک واقعه‌ای باشد که نزدیکی ظهور حضرتش را به ما بشارت می‌دهد و ما باید خودمان را آماده کنیم.

 

حسینیان بیان داشت: خواهران ما باید با درستی و پاک‌ دامنی تربیت کننده نسلی باشید که سربازان امام زمان را ایجاد و تشکیل می‌دهند برادران نیز باید چنان رفتار کنید و امیدوار باشید و خود را بسازید و در خط ولایت باشید که هر آنی که خبر آمد که مهدی فاطمه ظهور کرده بدون وابستگی به دنیا و ارزش‌های پوچ خودمان را آماده جنگیدن در رکابش قرار بدهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بنت الزهرا
-
۰۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۶
ان شاءالله
ان شاء الله
ان شاءالله
خدايا دلم حال پرواز دارد خوشا آيد زماني که در رکاب مهدي فاطمه به ملکوت اعلي پر کشم .
آقاجان کمک نما از اسوه زنان عالم بي بي فاطمه زهرا خوب الگو بردارم.
يا حق
7
0
هاتف
-
۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱
اونوقت اگر ظهور اتفاق نيافتاد چي ؟ بيايم يقه اين آقا رو بگيريم ؟
3
1
پربازدیدترین آخرین اخبار