گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در هفته ای که گذشت خبر فعال شدن فیلم سازان در ساخت فیلم های جدید، بیشتر از همه به چشم می خورد.
خبر اول اینکه؛
«آب نبات قرمز» در آستانه پیشتولید
محسن دامادی، کارگردان سینما با بیان اینکه امیدوار است بزودی رونق به سینمای ایران بازگردد، گفت: اهل هنر معمولاً حادثهساز نبوده و همیشه در انتظار حادثه است. سینماگران امیدوارند دولت جدید برای سینمای ایران رونق و زندگی را به همراه آورد.
وی با بیان اینکه ما نیازمند تحقق وعدههای رئیس جمهور منتخب هستیم نه شعار، ادامه داد: اکثر سینماگران دست نگه داشته اند تا بعد از مشخص شدن مدیران سینمایی، پروژه های خود را جلوی دوربین ببرند و این به آن معناست که همه امیدوار هستیم تا تغییرات مثبتی در سینمای ایران رخ دهد.
دامادی با اشاره به فیلم «آب نبات قرمز» گفت: هر چند طی یک سال گذشته قرار بود این فیلم سینمایی ساخته شود، اما در تلاش هستیم با رفع موانع تا آخر تیر ماه پیشتولید و بعد ساخت آن را که درباره کودک و نوجوان است، آغاز کنیم.
وی همچنین از چاپ کتاب «چگونه داستان را به فیلمنامه تبدیل کنیم» در تابستان امسال خبر داد و بیان کرد: این کتاب می تواند کمکی برای داستاننویسانی باشد که تمایل به نگارش فیلمنامه دارند.
روایت زندگی دو جوان مکانیک در «فصل بلوغ» کلید میخورد
رهبر قنبری، فیلمنامه نویس «فصل بلوغ» زمان ساخت این فیلم سینمایی را تابستان اعلام کرد و گفت: موضوع این فیلم درباره دو جوان شهرستانی در تهران است.
وی درباره جدیدترین کاری که در عرصه سینما انجام میدهد، گفت: فیلمنامه «فصل بلوغ» را خودم به نگارش درآورده ام؛ این فیلمنامه درباره دو جوان ترک و لر است که 18 سال دارند و مکانیک هستند. این دو تصمیم می گیرند در شهر تهران زندگی همراه با خوشبختی را تجربه کنند، اما...
قنبری افزود: با توجه به موضوع فیلم، فکر میکنم تابستان فصل مناسبی برای فیلمبرداری است. تا کنون حضور فریدون شیردل به عنوان مدیر فیلمبرداری، حسن روحپروری به عنوان طراح صحنه و مهران پوررمندان به عنوان آهنگساز قطعی شده؛ همچنین تهیهکنندگی نیز برعهده رضا جودی است.
این فیلمنامه نویس ادامه داد: برای دو بازیگر اصلی فیلم نیز از بازیگران سینما استفاده می کنم که البته چهره نیستند، اما قطعاً از آنها بازی های خوبی خواهم گرفت. البته انتخاب من از بین بازیگرانی است که تجربه دارند، اما کمتر شناخته شدهاند.
«روییدن در باد» و «او» از دیگر ساخته های رهبر قنبری است که پروانه ساخت فیلم جدیدش با نام «فصل بلوغ» به تازگی صادر شده است.
سوئیسیها در ساخت «مادر» ایرانی مشارکت میکنند
محمود غفاری، کارگردان فیلم سینمایی «این یک رویا است» از پایان نگارش فیلمنامهای با نام موقت «مادر» و سرمایهگذاری سوئیسیها برای تولید آن خبر داد.
محمود غفاری در توضیح جزئیات نگارش فیلمنامه این فیلم سینمایی گفت: این فیلم با محوریت موضوعات اجتماعی نوشته شده و داستان درباره مادری است که در شهر کوچکی زندگی میکند و دختر دانشجویی در تهران دارد. برای این دختر مشکلی پیش میآید و مادرش به همین دلیل به تهران میآید و متوجه می شود شرایط زندگی دختر با آنچه فکر میکرده منطبق نیست.
وی در ادامه افزود: نگارش فیلمنامه «مادر» به پایان رسیده و قصد دارم به زودی فیلمنامه را برای دریافت مجوز ساخت به وزارت ارشاد بفرستم و منتظر هستم که مدیران سینمایی در دولت یازدهم مشخص شوند و این فیلمنامه را که با نام موقت «مادر» به پایان رسیده است تحویل وزارت ارشاد دهم. همچنین درنظر دارم با یک سرمایهگذار سوییسی وارد مرحله تولید شوم.
کارگردان فیلم سینمایی«این یک رویا است» با اشاره به وضعیت فعلی سینما در ایران توضیح داد: من هم مانند بسیاری از سینماگران منتظرم تا ببینم چه کسانی به عنوان وزیران دولت یازدهم انتخاب می شوند. البته مطمئن هستم که شرایط تولید سخت خواهد شد و پیش بینی می کنم که با یک سونامی از تولید فیلم های سینمایی در این دولت مواجه خواهیم بود.
این کارگردان جوان در ادامه متذکر شد: البته من به شخصه به روند تولید در سینما خوشبین نیستم و خبرهایی که احتمال انتخاب برخی افراد در پست وزارت ارشاد میشنویم خیلی امیدوارکننده نیست و تا اندازه ای نگرانکننده نیز هست.
غفاری در ادامه درباره دلایل خوشبین نبودنش به بهبود روند تولید در دولت یازدهم گفت: مطالبات جوانان فیلمساز بسیار ایدهآلگرا است و فکر می کنند در دولت یازدهم در شکل ساختار تغییر عمده ای رخ خواهد داد به همین دلیل سطح مطالبات آنها از این دولت بسیار بالا است.
وی در پایان افزود: در حالی که چنین نیست و اصولا قرار نیست که تغییر عمده ای در تشکیلات مدیریتی رخ دهد. اگر جوانان فیلمساز با مطالبات ایدهآلگرایانه خود در دولت یازدهم سراغ سینما بروند قطعا بعد از مدتی دچار سرخوردگی خواهند شد.
«جیببر خیابان جنوبی» پس از دهه اول محرم به سینماها میآید
فیلم سینمایی «جیببر خیابان جنوبی» ساخته سیاوش اسعدی پس از دهه اول ماه محرم اکران عمومی میشود.
این فیلم که پخش آن برعهده فیلمیران است با برنامهریزیهای انجام شده بعد از دهه اول محرم روی پرده میرود اما هنوز سرگروه آن مشخص نشده است. البته پیش از این قرار بود "جیببر خیابان جنوبی" عید فطر اکران شود که گویا شرایط نمایش آن برای آن زمان فراهم نشده است.
«جیببر خیابان جنوبی» در سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر به نمایش درآمد. در این فیلم نورا هاشمی، مصطفی زمانی، بهناز جعفری و امیر جعفری حضور دارند.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: بگذار به ضرب شمشیر یک دلاور از پا درآیم، پولاد در قلب و لبخند بر لب. زمانی چنین گفته بودم، ولی تقدیر چه بازی ها که ندارد، میدان جنگ من فاضلاب گند خیابان بود و خصم من یک گاری با باری هیزم. بسیار منطقی است، من همه چیزم را از دست داده ام، حتی مردنم را...
«حوالی اتوبان» عنوان فیلم اول سیاوش اسعدی است. وی همچنین قصد دارد رمانی از پدرش را که در دهه 40 می گذرد به عنوان سومین فیلم خود جلوی دوربین ببرد.
فیلم «چه خوبه که برگشتی» آخرین ساخته داریوش مهرجویی توانست ظرف مدت 27 روز به فروش بالای 700 میلیون تومان یابد؛ با این حال فروش 330 میلیون تومانی «گذشته» اصغر فرهادی ظرف مدت تنها 8 روز نسبت به دیگر فیلم ها قابل توجه است.
فروش بیش از 700 میلیونی «چه خوبه که برگشتی»
فیلم «چه خوبه که برگشتی» ساخته داریوش مهرجویی توانست بعد از گذشت 27 روز از اکران توانست بیش از 700 میلیون تومان فروش داشته باشد.
داستان فیلم درباره فرزاد، جراح دندانپزشک، است که پس از سالها به ایران میآید تا دور از مسائل آشفته زندگیاش، نفسی تازه کند؛ ولی ورود او همزمان است با پدیدار شدن یک شیء مرموز شبهفضایی و خانم دکتر یاسمین و سنگهای جادوییاش که رفاقت دیرینه فرزاد و کامبیز را که سالهاست در همسایگی هم و در کنار دریا زندگی میکنند، به جدالی بیهوده میکشاند.
رضا عطاران، حامد بهداد، مهناز افشار، همایون ارشادی، علیرضا جعفری و راضیه فرجی با حضور رویا تیموریان و حسن پورشیرازی بازیگران «چه خوبه که برگشتی» هستند.
فروش 330 میلیونی «گذشته» ظرف 8 روز
فیلم «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی توانست ظرف 8 روز به فروش 330 میلیون تومانی دست یابد؛ این مبلغ فروش ظرف مدت تنها 8 روز پس از اکران یک رکورد محسوب می شود.
داستان این فیلم در مورد مردی به نام احمد (علی مصفا)است که بعد از 4 سال پس از جدایی از همسر فرانسویاش به در خواست او راهی پاریس میشود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی «لوسی» دختر همسر سابقش میشود. تلاش او برای کمک به «لوسی» پرده از رازی در گذشته بر میدارد و ...
علاوهبر برهنیس بژو بازیگر نامزد اسکار و گلدنگلوب و برنده سزار و برگزیده کن و همچنین طاهر رحیم برنده جایزه سزار، بازیگران دیگری چون علی مصفا، «پولین بورله بازیگر بلژیکی فیلم معروف «زندگی صورتی» و بابک کریمی در این فیلم مقابل دوربین محمود کلاری رفتهاند.
«خودزنی» و فروش 52 میلیونیاش
فیلم «خودزنی» اولین فیلم مستقل احمد کاوری توانست پس از 13 روز اکران به فروش 52 میلیون 500 هزار میلیون تومان دست یابد.
این فیلم داستان فردی به نام کیانوش است که پس از آزادی از زندان به دنبال یافتن همسر سابق و فرزندش میرود. او در این مسیر با مشکلات و خطرهایی مواجه میشود و برای اعاده حیثیت و بازپسگیری خانواده از دست رفتهاش تلاش میکند.
امیررضا دلاوری، لعیا زنگنه، آتیلا پسیانی، محمدرضا شریفینیا، نیما شاهرخشاهی، تینا آخوندتبار، نادر سلیمانی، سینا رازانی، امیریل ارجمند، امیر غفارمنش، حسام حمیدی و امین حیایی در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
«زبان مادری» لال شد!
«زبان مادری» به کارگردانی قربان محمدپور بعد از 13 روز اکران تنها 22 میلیون تومان فروش داشته است و در واقع می توان گفت که زبان مادری، لال شده است!
این فیلم برداشت آزاد از یکی از داستان های مثنوی معنوی است و داستان خانواده ای است که شبی می خوابند و صبح که از خواب برمی خیزند زبان آنها تغییر کرده است پدر عربی صحبت می کند مادر اسپانیایی و پسر نیز هندی، دختر خانواده که شب گذشته در منزل عمویش بوده صبح هنگام بازگشت به منزل با تغییر زبان خانواده اش مواجه می شود.
این فیلم دارای چهار شخصیت اصلی است که هر یک بر یکی از زبان های هندی، عربی و اسپانیایی صحبت می کنند و تنها یکی از آنها فارسی صحبت می کند.
شهره قمر، پیر داغر (لبنان)، ماریا گارسیا (اسپانیا)، بهروز چاهل (هند)، امیرمحمد زند، ناصر فروغ، خشایار راد و هستی مهدوی فر از بازیگران این فیلم هستند.
«برف روی کاج ها» یک میلیارد و 33 میلیون تومانی شد
فیلم «برف روی کاج ها» ساخته پیمان معادی ظرف مدت 60 روز اکران به فروش یک میلیارد و 33 میلیون تومان دست یافت.
داستان فیلم «برف روی کاج ها» به برهه ای کوتاه از زندگی زوجی میانسال می پردازد که بعد از 14سال زندگی مشترک درگیر مشکلاتی شده اند. رویا(با بازی مهناز افشار) معلم پیانیست که به خاطر نگرانی از غیبت دوهفته ایِ یکی از شاگردانش، پیگیر دلیل غیبت او می شود اما به طور اتفاقی متوجه می شود که این شاگرد با همسرش، علی(که حسین پاکدل بازی اش می کند) رابطه ای مخفیانه دارد
مهناز افشار، صابر ابر، حسین پاکدل، حسن معجونی و ویشکا آسایش و با حضور شیرین یزدانبخش در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند. روایت میشود.
«یکی برای همه» و فروش 252 میلیونیاش
فیلم «یکی برای همه» ساخته محمد آهنگرانی نیز توانست ظرف مدت 42 روز به فروش 252 میلیون تومانی دست یابد؛ این در حالی است که این فیلم در هفته گذشته 250 میلیون تومان فروش کرده بود و ظرف 7 روز تنها 2 میلیون تومان فروش داشته است!
داستان ساکنان یک آپارتمان را روایت میکند که به دلیل تعارض دیدگاههایشان مشکلاتی پیدا میکنند. اکبر عبدی، نیوشا ضیغمی، میرطاهر مظلومی، مجدی مشیری، سیاوش خیرابی، شهرام عبدلی، اکرم محمدی، فلور نظری، مهرداد ضیایی و هیلا اکرانی از جمله بازیگران این فیلم هستند.
«تلفن همراه رئیس جمهور» و فروش 570 میلیون تومانی
فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته علی عطشانی است که 650 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است با این حال این فیلم با گذشت 42 روز از زمان اکران توانست به فروش 570 میلیون تومانی در سینماهای تهران و شهرستان دست یابد.
این فیلم که در آن مهدی هاشمی، بهناز جعفری، نیکی کریمی، اکبر عبدی و...به ایفای نقش پرداخته اند داستان پیرمردی که شغلش باربری است و قصد خرید سیمکارت و تلفن همراه را دارد که دست بر قضا سیم کارت خاموش سالیان گذشته رئیس جمهور مورد معامله قرار میگیرد و....
«آقای الف» تنها 78 میلیون تومان فروخت!
فیلم «آقای الف» به عنوان اولین فیلم سه بعدی ایران به کارگردانی عطی عطشانی و صرف هزینه 850 میلیون تومانی ساخت توانست در طول 46روز تنها 78 میلیون و چهارصد هزار تومان فروش داشته باشد.
این فیلم داستان امیر ادیب، تاجر جوان ایرانی در حالی که قرار است در مزایده بزرگ بورس شرکت کند، با شخصی روبرو میشود که به او می گوید تا دو هفته دیگر خواهد مرد.
پوریا پورسرخ، لیلا اوتادی، شاهین نجومی، نیما شاهرخ شاهی، مهران رجبی، مهدی فقیه، خشایار راد، حسام شجاعی، مهدی مقدم و.... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
«بی تابی بیتا» با فروش 160 میلیون تومانی همچنان در صدر
«بی تابی بیتا» ساخته توانست مهرداد فرید بعد از گذشت 15 روز از زمان اکران به فروش160 میلیو تومانی دست یابد.
«بیتابی بیتا» داستان بیتا دختری جوانی است که به تازگی در یک مطب دندانپزشکی به عنوان منشی، مشغول به کار شده است. همه چیز وفق مراد اوست تا این که برخی از بیماران به او تهمتهای ناروایی میزنند. امیر که به عنوان دستیار دندانپزشک دل به بیتا بسته نمیتواند این تهمتها را تحمل کند.
در این فیلم حامد بهداد، الهه حصاری، مجید مشیری، فریبا کوثری، نگار حسن زاده و... به ایفای نقش پرداختهاند.
«قطار زمستانی» روی ریل تولید قرار نگرفته است/ در انتظار بودجه لهستانیها
قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی گفت: سرنوشت ساخت فیلم «قطار زمستانی» به کارگردانی خسرو سینایی در انتظار تخصیص بودجه از سوی تهیهکننده لهستانی است که آنها هنوز به وعده خود عمل نکردهاند.
حسن نجاریان قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی با بیان این مطلب در توضیح روند به جریان افتادن تولید فیلم «قطار زمستانی» به کارگردانی خسرو سینایی گفت: طبق مذاکرات انجام شده در آخرین دیداری که با نماینده تهیهکننده لهستانی داشتیم قرار بود بخشی از بودجه توسط آنها تامین شود و بخش دیگر را نیز بنیاد سینمایی فارابی تامین کند اما هنوز بودجهای که قرار است از سوی طرف لهستانی اختصاص داده شود به تصویب نرسیده است.
وی در ادامه افزود: قرار بود تا پایان خردادماه این بودجه تامین شود اما به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی هنوز بودجه تولید این فیلم از سوی لهستان تصویب نشده است و ما طبق توافق قبلی در انتظار انجام تعهد آنها هستیم.
نجاریان در پاسخ به این پرسش که اگر تهیهکننده لهستانی وارد کار نشود این فیلم ساخته نخواهد شد؟ گفت: اگر با تهیهکننده لهستانی به نتیجه نرسیم، تولید این فیلم سخت خواهد شد و تولید آن به گونه دیگری پیش خواهد رفت.
نجاریان اضافه کرد: ناگفته ماند که با هیچ مخالفتی از سوی تهیه کننده لهستانی مواجه نبودیم و تا همین لحظه هم موافقت خود را اعلام کردهاند، منتها بودجه لازم برای این کار وجود ندارد.
قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی در پایان صحبت های خود با اشاره به جشنواره فیلم کودک گفت: یکی از برنامههای بنیاد سینمایی فارابی که این روزها در تدارک آن هستیم جشنواره فیلم کودک است و بنا داریم در صورت تامین بودجه دو فیلم برای این جشنواره بسازیم اما هنوز بودجه این کار تامین نشده است.
«قطار زمستانی» نام طرحی از خسرو سینایی است که وی قصد دارد آن را با مشارکت لهستان بسازد. بخشهایی از این فیلم باید در لهستان جلوی دوربین برود و همچنین طبق گفتههای سینایی از عوامل لهستانی هم باید در ساخت فیلم بهره برد. سینایی و نماینده فارابی تاکنون چند سفر به لهستان داشته و مذاکراتی هم کردهاند.
«قطار زمستانی» به مهاجرت گروه کثیری از لهستانیها از جمله زنان و کودکان در دوران جنگ جهانی دوم از شوروی سابق به ایران و ماجراهای پس از آن میپردازد.
آرتور راینهارت فیلمبردار شاخص لهستانی قرارست فیلمبرداری این فیلم سینمایی را انجام دهد. بازیگران در نقشهای اصلی از دو طرف ایرانی و لهستانی هستند و قرارست در صورت مساعد بودن وضعیت جسمانی عزتالله انتظامی وی نیز در «قطار زمستانی» بازی کند.
همچنین نقش مقابل او هم یک بازیگر لهستانی به نام آنا پولونی است که البته حضور این بازیگر لهستانی هنوز به قطعیت نرسیده است.
سینایی که مدتهاست در تلاش برای ساختن این فیلمنامه است در گفتگوهای متعدد تاکید کرده است که از شرایط نامساعدی که پیش روی ساخت فیلمهای ایدهآلش هست به شدت دلگیر است.
آغاز اکران جهانی «بیتابی بیتا» با سینماهای آمریکا
فیلم سینمایی «بیتابی بیتا» ساخته مهرداد فرید همزمان با ایران در خارج از کشور از جمله آمریکا و کانادا نیز روی پرده میرود.
این فیلم هم اکنون در 18 سینمای تهران اکران است و از آنجا که پخش بینالملل «بیتابی بیتا» به یک شرکت کانادایی واگذار شده است این کمپانی در نظر دارد آن را همزمان با ایران در کشورهایی که ایرانیان حضور دارند نیز روی پرده ببرد.
به تازگی نمایش این فیلم در آمریکا آغاز شده است و در ادامه در کانادا، چندین کشور اروپایی و امارات متحده عربی نیز روی پرده می رود. همچنین در آینده در مالزی نیز اکران عمومی می شود. البته بسته به تقاضای این کشورها زمان اکران و تعداد سالن های این فیلم مشخص خواهد شد.
«بیتابی بیتا» به کارگردانی مهرداد فرید در مورد دختر جوانی است که به تازگی در یک مطب دندانپزشکی به عنوان منشی، مشغول به کار شده است. همه چیز وفق مراد اوست تا این که برخی از بیماران به او تهمت های ناروایی می زنند. امیر که به عنوان دستیار دندانپزشک دل به بیتا بسته است نمیتواند این تهمتها را تحمل کند تا این که ...
حامد بهداد، الهه حصاری، فریبا کوثری، مجید مشیری، ذبیح افشار، نگار حسنزاده، شیوا خنیاگر، مانا عمویی، بهزاد جعفری، بهزاد اشکان، عصمت الملوگ قجر و غلامرضا عسکری از بازیگران فیلم هستند
«دشت ستارهها» به پیامدهای جنگ میپردازد/ آغاز فیلمبرداری از پاییز
حمید امجد «دشت ستارهها» را با نگاهی به پیامدهای جنگ، به عنوان دومین فیلم خود جلوی دوربین میبرد.
حمید امجد درباره پروژه جدیدی که در سینما میسازد گفت: داستان این فیلم که هیچ شباهتی به فیلم قبلی من «آزمایشگاه» ندارد، در جنوب ایران و در یکی از میادین مین به جا مانده از دوران جنگ میگذرد.
وی با اشاره به اینکه تهیهکننده «دشت ستاره ها» شرکت بهدیس نگاران و اکبر تشکرینیا است، عنوان کرد: پیشتولید فیلم با توجه به فضایی که دارد طولانی است و قطعا سختیهای خود را دارد. به همین دلیل فکر میکنم بتوانیم با آغاز پیشتولید در تابستان، پاییز فیلمبرداری را در جنوب ایران آغاز کنیم.
امجد همچنین درباره انتخاب بازیگران گفت: عمده بازیگران این فیلم بومی هستند اما از حضور تعدادی بازیگران حرفهای هم استفاده خواهیم کرد.
«آزمایشگاه» اولین فیلم بلند سینمایی حمید امجد است که سال گذشته با بازی افشین هاشمی، رامبد جوان، باران کوثری، رضا کیانیان، شبنم مقدمی و... اکران عمومی شد
براری: تلاش میکنیم «دوازده صندلی» در فصل تابستان اکران شود
تهیهکننده و کارگردان فیلم سینمایی «دوازده صندلی» از تلاش برای اکران فیلم در فصل تابستان خبر داد.
اسماعیل براری اظهار داشت: با توجه ببه اینکه پس از 2 سال وقفه پروانه نمایش «دوازده صندلی» اوایل ماه جاری توسط سازمان سینمایی صادر شد در تلاش هستیم تا بتوانیم در فصل تابستان این فیلم را اکران کنیم.
وی افزود: پروانه نمایش این فیلم که فیلمبرداری آن زمستان سال 89 به پایان رسیده بود اوایل ماه جاری پس از دو سال افت و خیزهای فراوان از سوی نظارت ارزشیابی سازمان سینمایی صادر شد و به همین دلیل رایزنیهای خود را برای اکران مناسب فیلم آغاز کردهایم.
تهیهکننده و کارگردان فیلم سینمایی «دوازده صندلی» خاطرنشان کرد: هم اکنون مذاکرات خود را با برخی از مسئولان پخش فیلم آغاز کرده است، که پس توافق زمان پخش فیلم در سینماها اعلام خواهد شد اما تلاش میکنیم تا با توجه به موضوع طنز فیلم حتما در فصل تابستان اکران شود.
براساس این گزارش، فیلم «دوازده صندل»ی دارای مضمون طنز کلاسیک بوده و اقتباسی کاملا ایرانی از رمانی به همین نام است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: هیچ انسان عاقلی ارزشمندترین دارایی خود را در صندلی عقب اتومبیلش مخفی نمی کند پس هویدا نخست وزیر رژیم پهلوی هیچگاه عاقل نبوده است! مسابقه ای تند و نفس گیر برای یافتن پیکان هویدا آغاز می شود... چه کسی به دارایی ارزشمند هویدا دست خواهد یافت؟
در این فیلم بازیگرانی چون فرزاد دزدمه، آزاده مهدی زاده، احمد نجفی، داریوش اسدزاده، افسر اسدی، جمشید جهانزاده، مصطفی طاری، ارژنگ امیر فضلی، رامتین خداپناهی، علیرضا اوسیوند، رضا توکلی و مهران رجبی در آن نقش آفرینی میکنند
گره «گلوگاه» باز شد!
پخشکننده فیلم سینمایی «گلوگاه» با اشاره به اکران عمومی این فیلم گفت: خوشبختانه فیلم در گروه آزادی اکران میشود و به لحاظ زمانی شرایط خوبی برای دیده شدن دارد.
حبیب اسماعیلی مدیر شرکت تولید و پخش «رسانه مولود» گفت: شورای صنفی نمایش روز یکشنبه به ما اعلام کرد که «گلوگاه» از روز چهارشنبه باید در گروه آزادی اکران شود و به همین دلیل از یکشنبه مشغول آماده سازی فیلم برای اکران عمومی هستیم.
وی افزود: «گلوگاه» از صبح روز چهارشنبه حداقل در 15 سینمای تهران شامل چند پردیس مهم سینمایی نظیر پردیس ملت،زندگی و رازی اکران خواهد شد و تلاش میکنیم در روزهای آینده علاوه افزایش تعداد سینما همزمان با تهران در چندین مرکز شهرستان نیز روی پرده برود.
مدیر شرکت تولید و پخش «رسانه مولود» همچنین در خصوص زمان اکران این فیلم گفت:خوشبختانه به لحاظ زمانی «گلوگاه» در شرایط خوبی اکران میشود چرا که فصل امتحانات به پایان رسیده و تعطیلات تابستانی نیز آغاز شده است و خانواه و دانشجویان میتوانند برای سینما رفتن برنامهریزی کنند، از طرف دیگر با توجه به این شادی عمومی که جامعه را فرا گرفته نسبت به اقبال مردمی به سینما خوشبین هستیم و با این شرایط باید گفت که «گلوگاه» شرایط خوبی را برای دیدهشدن دارد و میزان استقبال مخاطب به خود فیلم بستگی دارد.
چهارمین پروژه سینمایی محمدابراهیم معیری که تهیهکنندگی آنرا جهانگیر کوثری بر عهده دارد فیلمی خاص در کارنامه کاری این کارگردان به حساب میآید چرا که به لحاظ فنی و تکنیکی فیلمی سخت بوده و داستان آن نیز در مورد افرادی است که تاکنون کمتر به آنها توجه شده است.
براساس این گزارش، گلوگاه داستان مردمی است که هیچگاه آنها را ندیدهایم و همیشه در جادهها از کنارشان به سادگی عبور کردهایم و این عبوری است از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب...
هادی دیباجی، لادن مستوفی، کامران تفتی، سیامک اطلسی، علی اوسیوند، مرتضی مسجدجامعی، محسن نبوی، حبیب مظفری، حسن مهمانی، ساقی زینتی، میرصلاح حسینی و ... در «گلوگاه» مقابل دوربین نادر معصومی قرار گرفتند.
فیلمنامه «دادگاه زنی به نام مادر» آماده میشود
نسخه نهایی فیلمنامه «دادگاه زنی به نام مادر» با نگاهی اجتماعی و روایت دو زندگی به صورت موازی آماده میشود.
«عزت الله جامعی ندوشن» تهیه کننده درباره تهیه و تولید فیلم جدیدش گفت: داستانی را با عنوان «دادگاه زنی به نام مادر» در برنامه تولید دارم . این فیلم داستان دو زندگی را به صورت موازی روایت میکند و بخشی از آن در دادگاه میگذرد.
وی درباره نگارش فیلمنامه توضیح داد: طرح داستان از سوی ناصر مولوی به من پیشنهاد شد. من به فیلم های با موضوع اجتماعی علاقه بسیاری دارم و همین امر باعث شد به این فیلمنامه علاقمند شدم. در این فیلم سعی شده است به زندگی عادی افراد جامعه توجه شود.
جامعی درباره کارگردانی فیلم توضیح داد: من علاقه زیادی به فیلمنامه دارم و با توجه به سابقه ساخت فیلم های 16 میلیمتری وکارگردانی تله تئاتر قصد دارم این فیلمنامه را جلوی دوربین ببرم.
وی در خاتمه درباره دریافت پروانه ساخت فیلم گفت: فیلمنامه آماده است و با انجام روتوش نهایی آن را برای دریافت پروانه ساخت ارایه می دهیم. در نگارش فیلمنامه از نظرات تیرداد سخایی بهره گرفتیم و با راهنمایی های ایشان نسخهنهایی آماده و کامل میشود.