به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، جشن هشتاد سالگی دکتر رضا داوری اردکانی فیلسوف برجسته کشورمان با حضور تنی چند از علما و اندیشمندان در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد. در این جشن که به همت نه نهاد فرهنگی و علمی کشور برگزار شده بود دکتر محمدرضا سعید آبادی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکوی ایران به ایراد سخنانی پرداخت.
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکوی ایران گفت: دکتر داوری قدر این پنج روز عمر را به خوبی درک کرده است و تلاش های مستمر ایشن در طول چند دهه اخیر میراثی سترگ و پر ارج برای اصحاب علم و دانش ایران به ارمغان آورده است. آنچه موجب افتخار من است این است که استاد داوری در طول تاریخ حیات علمی و فرهنگی خویش از بنیان گذاران کمیسیون ملی یونسکوی ایران در بعد از انقلاب اسلامی نیز به شمار می روند.
وی افزود: فیلسوفی که آموخته های فلسفی خویش را در خدمت تحلیل و مساله شناسی معضلات پیش روی فرهنگ و زندگی ما ایرانیان به کار گرفته است. چون شوق انگیز است فیلسوف فرهنگ و زندگی بودن؛ هنگامی که دکتر داوری در کتاب فلسفه در دادگاه ایدئولوژی می پرسد: «می خواهم بدانم در کجای تاریخ قرار داریم و در کدام راهیم و به کجا می رویم و از خطرهای راه و مقصد چه خبر داریم».
سعیدآبادی بیان داشت: استاد داوری در طول حیات خویش همواره بین دو موهبت الهی عقل و عشق در سماع بوده است. زمانی بر مرکب عقل دور اندیش نشسته و ایامی بر مرکب عشق و زهی سعادت که لذت بخش ترین لحظات و لمحات حیات آدمی نقد چنین ایامی است که بر این مدار می گردد و می رود.
وی خاطرنشان کرد: استاد داوری به سان درختی تناور و کهنسال است که ریشه هایش عقلانیت است، ساقه و تنه اش چرایی و پرسشگری و میوه اش عشق و شیدایی است. ما بر خود می بالیم که در سایه سار این درخت تناور نشسته ایم و از امتزاج سه عنصر خرد و عقلانیت و عشق بهره می بریم.