به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم لاجوردی مدیر کارگاه ساخت ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) با اشاره به آخرین وضعیت ساخت این ضریح اظهار داشت: کار ساخت ضریح مطهر امامین عسکرین(ع) از سال 89 آغاز شده است که تاکنون نود درصد کار ساخت ضریح به اتمام رسیده است.
وی اضافه کرد: ساخت ضریح با اشراف حجت الاسلام شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در ایران انجام میشود و تمام هزینه ساخت ضریح بر عهده دفتر آیت الله سیستانی است.
لاجوردی شکل و ابعاد ضریح در حال ساخت امامین عسکریین(ع) را در حد همان ضریح قبلی دانست و افزود: از جمله مواد به کار رفته در ضریح چوب ساج برمه از مرغوب ترین چوبهای موجود است که استحکام آن طبق آزمایشها 300 تا 400 سال است.
مدیر کارگاه ساخت ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) با اشاره به مواد به کار رفته در ضریح گفت: در این ضریح 11 تن چوب، 4 تن و نیم نقره خالص درجه عالی، یک تن و 100 کیلوگرم و 60 تا 70 کیلوگرم طلا استفاده شده است.
لاجوردی سازندگان ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) را هنرمندان متعهد اصفهان دانست و افزود: برخی خطوط ضریح برای میناکاری ارسال شده است و قلم زنی ضریح به اتمام رسیده است که سعی بر این است که ساخت ضریح تا پایان سال به اتمام برسد.
وی اضافه کرد: علاوه بر ضریح، ساخت 4 صندوق خاتم کاری شده توسط خاتم کاران شیرازی اتمام رسیده است که در داخل ضریح نصب خواهد شد و نیز 12 در طلا برای حرمین امامین عسکرین (ع) ساخته شده است.
مدیر کارگاه ساخت ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) با اشاره به محل نصب ضریح اظهار داشت: ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) در جایی نصب شده است که خانه امامهادی است که محل عبادت امامهادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) بوده است و محل تولد امام زمان(عج) نیز است.
وی ادامه داد: پیش از انتقال ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) به عراق زمان معینی را برای بازدید عمومی اعلام میکنیم و سپس ضریح طی یک کاروان مجلل با تشریفات در زمان معین به عراق منتقل میشود.
مدیر کارگاه ساخت ضریح مطهر امامین عسکریین(ع) طراح و سرپرست تیم قلم زنی ضریح را استاد سید مهدی علمدار اعلام کرد و افزود: سرپرست گروه نجاری استاد مهدی بیدار، مهندس سازه مهدی خوش نژاد و خطاط کتبیههای قرآنی و اشعار در مدح ائمه استاد موحد هستند.