به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان ناطق میاندستور طی سخنانی اظهار داشت: انتخابات یازدهم با فراز و فرود پشت سر گذاشته شد و نتیجه آن موجب اقتدار و عزت رهبری و ملت شد.
وی ادامه داد: حجتالاسلام حسن روحانی با طرح شعار و وعدههای کاری مورد اعتماد مردم قرار گرفت. ضمن تبریک این مسئولیت به وی آرزوی موفقیت برای حجتالاسلام روحانی را داریم. شعار مهم و محوری حسن روحانی "اعتدال" است که نماد تحقق آن در معرفی کابینه خود را نشان خواهد داد.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: با توجه به قوانین بالادستی و بیانات امام خمینی(ره) و منویات رهبری و چشمانداز 20 ساله، مهمترین مسئولیت رئیس جمهور یافتن افراد و سازماندهی کابینهای است که برای تحقق سیاستها صلاحیت داشته باشد و محور انتخاب اعضای کابینه تعلقات آنها به جریانات سیاسی نیست. بلکه سازگار بودن ویژگیهای مناصب با صلاحیتها و توانایی آنها در اجرای مسئولیتهای سنگین هر وزارتخانه است.
زارعی در ادامه گفت: باور وزرا و التزام عملی آنها به خط امام(ره) و رهنمودهای رهبری و توانمندی در خدمتگذاری به مردم در حل مشکلات کنونی، باید محور اصلی شکل دهی به کابینه و انتخاب استانداران، فرمانداران و مدیران باشد.
وی ادامه داد: همچنین زاویه نداشتن با خط رهبری، میزان حرکت و خط اعتدال و دوری از انحراف از دیگر ویژگیهای اعضای کابینه است که در غیر این صورت در مدت نه چندان طولانی به انحراف از مسیر انقلاب منجر میشود. تجربه انقلاب نشان داده که چنانچه مدیران دچار انحراف نسبت به خط رهبری شوند، هم توفیق خدمت از آنها سلب میشود و هم هزینههای زیادی تحمیل میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: صرفنظر از ارتباط شخصی و جناحی و فامیلی، باید سوابق مدیران مورد توجه قرار گیرد و اعضای کابینه به عنوان فرد و جایگاه اجتماعی باید متعلق به نظام و نه جریان سیاسی خاص باشند و کابینه باید از حیث رفتاری رنگ و بوی مردمی داشته باشد.
زارعی اظهار داشت: سادهزیستی، پرهیز از فعالیت برای خود و اطرافیان، دارا بودن روحیه فسادستیزی و داشتن نگاه جامع به مسائل کلان کشور، خود را وقف کار کردن و رضای الهی را بر هر مطالبهای ترجیح دادن از مشخصات مهم اعضای کابینه به مشار میرود.
وی در خصوص ویژگیهای سلبی اعضای کابینه گفت: ویژگیهای سلبی اعضای کابینه را نباید از نظر دور داشت که مهمترین آنها عبارتند از: کسانی که در سابقه مدیریت دارای روحیه مماشات با فساد مالی بوده و فاقد روحیه فسادستیزی هستند، کسانی که در فتنه 88 از بصیرت کافی برخوردار نبوده و یا از عوامل و ساکتین این فتنه بودند، کسانی که در مواجهه با دشمنان روحیه انفعالی داشتند و کسانی که دارای مواضع و برخوردهای ساختارشکنانه با نظام دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نشست این هفته حجتالاسلام حسن روحانی با نمایندگان گفت: حجتالاسلام روحانی در این نشست اعلام کردند که 4 کمیته سیاست داخلی و خارجی، فرهنگی و اجتماعی در دولت تشکیل شده که زیر نظر این 4 کارگروه 20 کمیته مشغول به کار شدهاند و اعلام کردند که دولت آینده نه در فکر تقابل با مجلس خواهد بود و نه اینکه مجلس را با آمار غیرواقعی فریب میدهد.
زارعی ادامه داد: حجتالاسلام روحانی در ادامه و در ترسیم وضع موجود عنوان کردند که آمار مرکز آمار نشان میدهد که بین سالهای 85 تا 90 آمار شاغلین سالی 14 هزار نفر بوده است و این رقم شرایط کشور را نشان میدهد.
وی تصریح کرد: البته این در حالی است که اختلاف آمار بین مرکز آمار و دولت در سال 90 بین یک میلیون و 300 تا یک میلیون و 600 هزار نفر شده است. معلوم نیست که سالی 14 هزار شغل از کدام منبع صادر شده است. لذا در نادرستی این آمار همین بس که بدون هیچ محاسبه پیچیدهای اگر هر واحد مسکن مهر حداقل یک شغل ایجاد کرده باشد، این آمار نقض میشود. لذا اگر کسی به درستی این آمار شک کند با کدام استدلال میتوان شک او را برطرف کرد؟
وی خطاب به کمیتههای رئیس جمهور منتخب گفت: امیدواریم کمیتههای مربوطه در ترسیم واقعیات نظیر این اطلاعات عمل کنند تا مصداق پوست خربزه در زیر پای دولت جدید قلمداد نشود.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در خصوص انتقاد از دولت نهم و دهم گفت: نباید حجم انبوه فعالیتهای دولت نهم و دهم در زمینه زیربنایی و رسیدگی به مناطق محروم را نادیده گرفت. بزرگنمایی کاستیها و تکرار مکرر آن و القای بیبرنامگی، رویه اخلاقی و منصفانه نبوده است و ممکن است انگی به دولت قبل باشد و این سیاهنماییها در آینده نه چندان دور گریبانگیر دولت جدید شود. لذا برخورد مبتنی بر عدالت حکم میکند که از این رفتار پرهیز شود.