به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، کشک از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از ماست بدون چربی و یا جوشاندن و سفت و خشک شدن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند تولید می شود.
کشک گرچه کوچک است اما معجزه آسا و دربردارنده تمام خواص شیر، کلسیم، چربی، پروتئین، نیاسین و تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه است.
اسیدهای آلی کشک دستگاه هاضمه(1) را ضدعفونی و کلسیم و فسفر آن از پوکی استخوان جلوگیری می کند، یکی از تنقلات مفیدی است که گرسنگی را کاهش می دهد و حجم کمی از معده را اشغال می کند.
کشک نفاخ است برای هضمش نعناع خشک بخورید
دوست داران کشک باید توجه داشته باشند که این ماده خوراکی به دلیل نفاخ بودن موجب سفت کردن روده می شود و بهتر است برای هضم راحت تر آن نعناع خشک میل کنید.
1- دستگاه هاضمه شامل معده، روده کوچک و روده بزرگ می شود.