بادام زمینی یکی از آجیل هایی است که با خوردن آن درد معده تسکین و خطر به وجود آمدن دیابت و سرطان روده کاهش می یابد.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، از خانواده آجیل بادام زمینی بیشترین مقدار پروتئین و سرشار از آهن، روی، ویتامین A، E، B3، فولیک اسید، منیزیم و فیبرغذایی است که تاثیر مهمی در مبارزه با عوامل سرطان زا دارند.
بادام زمنی شیر مادر را افزایش می دهد
بادام زمینی گرم و تر است، تسکین دهنده درد معده، جلوگیری کننده از لخته شدن خون و سکته مغزی، افزایش دهنده شیر مادر، نرم کننده سینه، برطرف کننده سرفه خشک و کمک کننده هضم غذاست، تقویت کننده ریه و طحال است.
بادام زمینی مقدار زیادی چربی اشباع نشده دارد به همین دلیل چربی مفید خون را بالا می برد، خطر به وجود آمدن دیابت را کاهش می دهد، همچنین با مصرف کم و مداوم بادام زمینی ابتلای به بیماری قلبی کاهش می یابد.
با مصرف 2 تا 3 بار بادام زمینی در هفته در زنان 58 درصد و در مردان 27 درصد سرطان روده کاهش می یابد.
مضرات بادام زمینی/ بیهوشی و مرگ مصرف کننده
کسانی که به خوردن بادام زمینی حساسیت دارند به آب ریزش بینی، تهوع، اسهال، سوزش زبان، تنگی نفس، گلودرد و خارش پوست در قسمت هایی از بدن مبتلا می شوند.
سرگیجه، پایین آمدن فشار خون، بیهوشی و در نهایت مرگ از عوارض خوردن بیش از حد بادام زمینی است.