کد خبر:۲۵۲۷۱۶
بهداشت تنقلات و آجیل-4
چرا بادام هندی را بدون پوست عرضه می کنند؟
بادام هندی یکی از آجیل های بسبار مفید برای سلامت قلب و عروق است که پوست آن دارای سمی التهاب آور است.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، بادام هندی از آجیل های بسیار گرم است که مغز آن مقدار زیادی چربی اشباع نشده دارد و همین ویژگی که مانع افزایش وزن است باعث می شود بسیار زود هم فاسد شود.
مس، مواد معدنی، پروتئین، ویتامین های k، A و B به وفور در این ماده غذایی وجود دارد.
طعم و بوی نامطبوع، چروکیدگی و آفت زدگی از نشانه های فاسد شدن بادام هندی است.

اگر می خواهید بادام هندی ماندگاری بیشتری داشته باشد آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
بادام هندی مانع تشکیل سنگ صفراست
بادام هندی جلوگیری کننده از تشکیل سنگ های صفراوی کیسه صفرا و افزایش وزن، محکم کننده استخوان ها، ضد سرطان مفید برای سلامت قلب و عروق است.
بیماران کلیوی بیش ازحد بادام هندی نخورند!
کسانی که ناراحتی کلیه دارند از خوردن بیش از حد بادام هندی پرهیز کنند، مصرف بیش از حد این آجیل جذب کلسیم را کم می کند، برخی با خوردن بادام هندی یا به حساسیت فوری مانند: خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و... یا با تاخیر به خستگی و افسردگی مبتلا می شود.
وجود سم التهاب آور در پوست بادام هندی است که اگر بدن را لمس کند باعث ایجاد ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود، این است علت عرضه بادام هندی بدون پوست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.