کد خبر:۲۶۱۹۷۱
بهداشت تنقلات و آجیل-10
فندق افزایش دهنده تمرکز!
فندق مقدار فراوانی فسفر دارد که برای مغز بسیار مفید است و قوه تفکر و تمرکز را نیز افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، فندق درختچه ای به ارتفاع دو متر با برگ های پهن و نوک تیز است که بیشتر در قزوین، گرگان، کاشان و دلیجان می روید.
فندق خاصیت گرم و خشک دارد، سرشار از پروتئین، مواد چرب، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است و علاوه بر درمان سرفه و درد سینه در صنعت عطرسازی و نقاشی نیز کاربرد دارد.
مضرات فندق
کسانی که فندق زیاد می خورند دچار نفخ شکم و استفراغ می شوند.
خوردن فندق برای کسانی که فشار خون بالا دارند ضرر دارد.
سردمزاجان بهتر است فندق را با آب ولرم و عسل بخورند و گرم مزاجان نیز بهتر است آن را با سکنجبین میل کنند.
فواید فندق
فندق مواد نشاسته ای کم حجمی دارد که غذای مناسبی برای بیماران قندی محسوب می شود، روده ها، معده و کبد را تقویت، سموم بدن را نیز دفع می کند، همچنین خوردن آن برای کسانی که فشار خون پایینی دارند نیز مفید است.
قندق منبع خوبی از ویتامین های ب1، ب 2 و ب6 است که برای حفظ سلامت مغز و خون سازی به خصوص برای کودکان در حال رشد ضروری است.
با مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، ویتامین ای بدن تامین می شود، این همان ویتامینی است که از بروز بیماری های قلبی، سرطان و کم خونی پیشگیری می کند.
مقدار فراوان فسفر را می توان در فندق یافت که برای مغز بسیار مفید و قوه تفکر و تمرکز را نیز افزایش می دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.