گردو یکی از بهترین اجزای تشکیل دهنده آجیل و بهترین منبع غذایی برای رفع کم اشتهایی است.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، گردو طعم خوب و انرژی بالایی دارد و برای کسانی که میل به خوردن غذا ندارند بسیار مفید و یکی از منابع خوب غذایی با ویتامین های: ث، آ، ب، ای، آهن، منگنز، مس، فسفر، پتاسیم، فولیک اسید و وتایمن ب 6 که در ساختمان استخوان ها و تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند، است.
گردو دارای خاصیت گرم و خشک، مغزی پرچرب و یکی از بهترین اجزای تشکیل دهنده آجیل به شمار می رود.
خواص گردو
ویتامین آ موجود در گردو بینایی، پوست، مو و ناخن تقویت و ویتامین ب موجود در آن اعصاب، بی حالی و خستگی زود رس را رفع می کند.
گردو مانع بروز بیماری هی قلبی- عروقی و غده های سرطانی در بدن می شود، چربی مضر بدن را کاهش می دهد.
گردو ملین است و تقویت کننده آپاندیس، سازنده و تصفیه کننده خون و درمان کننده بیماری های ریوی است.
خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری و مس در آن آهن را بهتر جذب می کند.
مضرات گردو
کسانی که در خورن گردو زیاده روی کنند دچار ورم لوزه، جوش صورت، فشار خون و زخم دهان می شود.
افراد گرم مزاج با خوردن گردو دچار ناراحتی می شوند.