آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۳۳۹
از سوی شورای‌ نگهبان؛

مصوبه مجلس درباره نحوه تسعیر دارایی‌های بانک مرکزی تائید نشد

شورای‌ نگهبان نظر خود را در مورد طرح دوفوریتی نحوه محاسبه و اعمال تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.
مصوبه مجلس درباره نحوه تسعیر دارایی‌های بانک مرکزی تائید نشد
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی شورای نگهبان، طرح دوفوریتی نحوه محاسبه و اعمال تسعیر دارایی‌ها و بدهیهای ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مصوب جلسه مورخ 31 تیرماه 1392 مجلس شورای اسلامی، در جلسه مورخ 02 /05 /1392 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
شورای نگهبان در این زمینه اعلام کرد: ماده واحده از این حیث که معلوم نیست آیا سود مورد نظر از دارائی‌های متعلق به دولت است یا خیر، و اینکه به خزانه واریز می‌گردد یا نه، ابهام دارد؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار