آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۰۱۸
بهمنی خبرداد ؛

تصمیم جدید برای واردات و ترخیص کالاهای وارداتی

رئیس کل بانک مرکزی گفت: صاحبان کالاهای وارداتی حتی با تعهد پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز پس از فروش کالا هم می توانند کالاهای خود را ترخیص کنند.
تصمیم جدید برای واردات و ترخیص کالاهای وارداتی

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس کل بانک مرکزی درباره علت ترخیص نشدن برخی کالاها از گمرکات کشور گفت: عده ای می خواهند کالایشان را با ارز 1226 تومان وارد کشور کنند و بدون پرداخت مابه التفاوت، آن را با قیمت ارز آزاد بفروشند اما بانک مرکزی طبق قانون این اجازه را نخواهد داد .


محمود بهمنی افزود : هیچ وارد کننده ای نباید انتظار داشته باشد در حالی که کالایش با ارز مرجع وارد کشور شده بدون پرداخت مابه التفاوت ان را ترخیص وبا نرخ ارز آزاد یا مبادله ای در بازار بفروشد .


رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: از اول تیرماه امسال براساس مصوبه مجلس بانک مرکزی ارز 1226 تومان نمی تواند اختصاص دهد و از این رو کالاهایی که وارد می شوند با یک نرخ ترخیص می شوند.


وی گفت: وظیفه بانک مرکزی این است که اگر کالایی با ارز 1226 وارد شده و صاحب کالا بخواهد در بازار آن را با نرخ ارز 3100 یا 2500 تومان بفروشد جلوی آن را بگیرید و ازسوء استفاده و رانت و فساد جلوگیری کند.


بهمنی با بیان اینکه بانک مرکزی ارز کالاهای مورد مناقشه را پرداخت کرده است افزود : اکنون انتظار دارند این بانک تفاوت قیمت ارز را هم پرداخت کند.


وی گفت: اگر آنها مشکل پرداخت تفاوت دارند نحوه پرداخت آن در قانون بودجه مشخص شده و باید دولت تسهیلات را در اختیارشان بگذارد اما بانک مرکزی نمی تواند از بیت المال این پول را پرداخت کند، بانک مرکزی مدافع حقوق مردم است.


به گفته بهمنی اکنون مشکل ایجاد شده با دادن تعهد و پرداخت تفاوت حل شده و کالاها قابل ترخیص است.


خاطر نشان می شود چندی است ماجرای کشتی های حامل کالاهای مختلف از جمله کالاهای اساسی و دارو که گفته می شود به علت اختلافات تامین ارز در انتظار تعیین تکلیف هستند در سطح رسانه های مختلف مطرح شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار