آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۵۶۹
مدیرکل بانوان و امور اجتماعی استانداری فارس:

اسرائیل با طرح سازش در صدد بازگشت به قدرت قبلی خود است

مدیرکل بانوان و امور اجتماعی استانداری فارس گفت: اسرائیل با طرح سازش احساس می‌کند که شاید با تسلط بر مسلمان فلسطین بتواند مجددا قدرت قبلی خود را به دست بیاورد اما با حضور مردم در صحنه روز قدس اجازه تقویت به آنان داده نمی‌شود.

ناهید شمس در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با بیان اینکه عزت و سربلندی اسلام و مسلمین هدف نهایی مسلمانان در برگزاری روز قدس است، عنوان کرد: با توجه به بیداری اسلامی که در سال های اخیر صورت گرفت دشمنان اسلام و رأس آن اسرائیل و آمریکا بر این برآمدند که مسیر انقلاب را تغییر دهند و مسائلی که در انقلاب مصر و مشکلاتی که در سوریه پیش آمد را به بیداری اسلامی نسبت دهند.

 

وی با بیان اینکه نگرانی آنها از قوت و قدرت بیداری اسلامی مسلمانان جهان است، تصریح کرد: در روز قدس که سنبل و یادگار امام(ره) به تمام دنیا نشان دهیم که مسلمانان قدرتمندانه ایستاده اند و استکبار یارای مقابله در برابر آنان را ندارد.

 

مدیرکل بانوان و امور اجتماعی استانداری فارس در خاتمه با اشاره به صلح تحمیلی مطرح شده از سوی استکبار گفت: همه ملت ها در برابر این صلح اعلام انزجار کرده اند، اسرائیل با طرح سازش احساس می کند که شاید با تسلط بر مسلمان فلسطین بتواند مجددا قدرت قبلی خود را به دست بیاورد اما با حضور مردم در صحنه روز قدس اجازه تقویت به آنان داده نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار