آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۷۷۵
روز قدس؛ دومین حماسه سیاسی - 118؛

عسکری: مردم باید یقین داشته باشد که دولت مستقل و آزاد فلسطین تشکیل خواهد شد

امام جمعه جیرفت گفت: مردم باید یقین داشته باشد که دولت مستقل و آزاد فلسطین تشکیل خواهد شد و در تحقق این موضوع هیچ تردیدی نداشته باشند

حجت الاسلام اصغر عسکری در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان؛ با اشاره به اینکه مسئله قدس از دو جهت باید مورد توجه قرار بگیرد؛ اظهار داشت: از یک جهت که فلسطین دنیای اسلام است در واقع فلسطین قطعه ای از خاک جهان اسلام است و در بین همه مذاهب رایج اسلامی هیچ اختلافی در این جهت نیست.


وی در ادامه افزود: فقها همه در این مسئله اتفاق دارند که اگر قطعه ای از خاک اسلامی به وسیله دشمنان اسلام جدا شد به حاکمیت دشمنان اسلام به وجود آمد همه باید به وظیفه خودشان عمل کنند مجاهدت بکنند تلاش بکنند که به تعبیر حضرت امام راحل فریاد بزنند بر سر غاصبین وسرزمین اسلامی خودشان را آزاد بکنند.


امام جمعه جیرفت با اشاره به فرموده امام خمینی (ره) مبنی براینکه همه باید در روز قدس فریاد بزنند و ما با فریاد شاه را از ایران بیرون کردیم ما که با سلاح واسلحه وارد نشدیم ما با فریاد شاه را از ایران بیرون کردیم؛ افزود:امروز هم باید با فریاد بر سر غاصبان فلسطین واراضی اشغال شده توسط صهیونیسم ها آن‌ها را از این اراضی بیرون بکنند.


عسکری در ادامه گفت: اساسا تشکیل دولت یهودی در تعبیر دولت صهیونیسم در آن نقطه از دنیای اسلام با یک هدف بلند مدت استکباری به وجود آمد.


وی با اشاره به اینکه با توجه معادن غنی و آب راههای مهم و استراتژی همانند تنگه هرمز،تراکم جمعیتی بالا، سرزمین کهنی که خاستگاه محل قیام پیامبران الهی و نزول کتب آسمانی است از جمله عوامل مهمی است که دنیای استکبار را واداشت که یک سایت اطلاعاتی و پایگاه نظامی درست کنند؛ گفت: این بیداری جهان اسلام را می طلبد که همه با هم فریاد بزنند سرزمین اشغال زده را از سلطه زورگویان خارج کنند.


امام جمعه جیرفت گفت: مردم باید یقین داشته باشد که دولت مستقل و آزاد فلسطین تشکیل خواهد شد و در تحقق این موضوع هیچ تردیدی نداشته باشند و مردم باید مطمئن باشند این فریادها اثر خواهد داشت واسرائیل را از روی جغرافیای جهان محو خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار