کد خبر:۲۵۵۶۲۳
سلیمی‌نمین در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد:

تضاد وجودبرخی تندروها درکابینه با شعار اعتدال روحانی/ کابینه روحانی یک گام جلوتر ازکابینه احمدی‌نژاد

تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه مجلس باید نظارت جدی را بر وزرای پیشنهادی دولت یازدهم انجام دهد، گفت: انتخاب برخی از وزراء با شعار اعتدال روحانی در تضاد است.

عباس سلیمی نمین، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به ارزیابی کابینه پیشنهادی دولت روحانی پرداخت و گفت: کابینه روحانی از لحاظ توان مدیریتی یک گام به نسبت دولت احمدی‌نژاد پیشرفت داشته‌اند برای مثال رئیس دفتر دوره احمدی‌نژاد انسانی ناتوان و غیرعلمی بود در حالی که در دولت یازدهم این امر پیشرفت کرده است اما در کنار این نقاط قوت، ضعف‌های عمده‌ای نیز در کابینه پیشنهادی دولت روحانی مشاهده می‌شود.

 

وی با انتقاد از عدم توجه به اصل جوان‌گرایی در کابینه روحانی تصریح کرد: یکی از ایراداتی که به کابینه پیشنهادی روحانی گرفته می‌شود آن است که علاوه بر آنکه وزرای خود را با میانگین بالای سنی انتخاب کرده است کابینه وی، کابینه همگونی به نظر نمی‌رسد و به نظر می‌رسد برخی داد و ستدهای سیاسی در انتخاب این افراد دخیل بوده و برخی از وزراء به عنوان سهمیه‌ای برای شخصیت‌های سیاسی مطرح بودند که وزیر راه و مسکن و شهرسازی یکی از مصادیق این امر است.

 

سلیمی نمین ادامه داد: اگر این روند که وزراء با دخالت اشخاص و گروه‌های سیاسی انتخاب شده باشند صحت داشته باشد و این امر ادامه پیدا کند دولت با مشکلات عمده‌ای مواجه خواهد شد چرا که وزراء حرف‌شنوی خود را از رئیس جمهور از دست خواهند داد و از سوی شخص دیگری حمایت می‌شوند این امر در آینده موجب ناهماهنگی در امور دولت خواهد شد.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی وجود برخی عناصر تندرو را در کابینه روحانی متغایر با شعار اعتدال خواند و تصریح کرد: بسیاری از وزرای معرفی شده توسط روحانی دارای سابقه مدیریتی قابل دفاعی نیستند چرا که تحصیلات و سابقه آنها به حوزه کاری که برای آنان انتخاب شده است، متغایر است بنابراین کابینه روحانی در عین اینکه با نقاط قوتی همراه است اما نقاط ضعفی را به همراه دارد که مجلس باید نظارت جدی را برای احراز صلاحیت این افراد انجام دهد.

 

سلیمی نمین در ارزیابی نقش مجلس در تحقق شعار اعتدال دولت یازدهم اظهار داشت: این امر بستگی به مجلس دارد اما متاسفانه آفتی که در مجلس رشد کرده است آن است که برخی نمایندگان در دوره‌های قبلی مصالح شخصی خود را در مواقع حساس بر منافع ملی ترجیح می‌دهند و با گرفتن امتیازات شأن خود را تنزل داده است بنابراین مجلس شورای اسلامی باید مصالح کلان کشور در نظر بگیرد تا باب مذاکرات و معامله‌گری‌ها باز نشود و نمایندگان بدون انعطاف و با تیزبینی صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کنند که اگر این امر صورت گیرد مسلماً تعدادی از وزراء به دلیل عدم صلاحیت و یا تندروی رد صلاحیت خواهند شد.

 

وی در پایان با آرزوی توفیق برای دولت روحانی خاطرنشان کرد: نهادهای موظف در این زمینه می‌توانند به دولت روحانی کمک کنند و همه برای ایشان در مسیر سختی که گام برداشته‌اند آرزوی توفیق داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار