به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، قاسمعلی حسنی اظهار کرد: به دلیل واردات برنج خارجی به واسطه تفاوت قیمت برنج ایرانی و خارجی ذائقه ایرانی به سمت برنجهای وارداتی در حال چرخش است.
وی ادامه داد: حدود 35 درصد مصرف برنج توسط تولید داخلی و مابقی آن توسط واردات تامین میشود که این 35 درصد در رستورانهای مجلل، تالارهای پذیرایی و افراد توانمند مصرف میشود.
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در برخی خانهها برنج ایرانی به صورت 50 درصد با برنج هندی پخت میشود.
حسنی با اشاره به شروع فصل برداشت برنج تاکید کرد: از اوایل شهریور ماه شاهد کاهش قیمت برنج ایرانی خواهیم بود که قیمت منطقی برنج ایرانی کیلویی 6200 تومان تخمین زده میشود.
وی در پاسخ به این سوال که همه منتظر کاهش قیمتها با تغییر دولت بودند و حال چه وضعیتی در بازار حاکم است گفت: بازار در حال رکود است و عوامل تاثیرگذار مانند کوتاهی زمان، ماه رمضان و تعطیلات آخر هفته نگذاشت تغییر دولت تاثیری بر قیمتها داشته باشد.
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: قیمتها تغییری نکرده و مردم انتظار فراوانی برای کاهش قیمتها دارند و کاهش قیمت عواملی همچون فراوانی کالا، قیمت خرید و قیمت ارز دارد.
حسنی تصریح کرد: در حال حاضر کالا به فراوانی موجود بوده و قیمت ارز باید به یک ثبات واقعی برسد که درحال حاضر این ثبات نسبی است.