آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۷۳۴۰
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس پاسخ می‌دهد؛

دلایل اعتماد مجلس به زنگنه

حجت الاسلام حسینی معتقداست زنگنه در حلقه اقتصادی دولت قرار داشت که با دفاع جانانه روحانی توانست وزیر نفت شود.
دلایل اعتماد مجلس به زنگنه

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسینی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون جلسات مجلس در خصوص رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، اظهار داشت: انتخابات 24 خرداد با وجود شایعه‌پراکنی ضدانقلاب که 40 درصد مشارکت را پیش‌بینی می‌کردند و همچنین غربی‌ها که این رقم را از 20 درصد بیشتر عنوان نکرده بودند با شکوه و عظمت خاصی برگزار شد.

 

وی با اشاره به سابقه سیدحسن روحانی افزود: روحانی همیشه و در همه دوره‌ها کاندیدای روحانیت مبارز بوده و حتی کارگزاران نیز برای انتخابات مجلس پنجم وی را به عنوان کاندیدا قبول نکرد و می‌توان به قطعیت گفت روحانی ماهیتی اصولگرایانه دارد.

 

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس تصریح کرد: با توجه به شعار روحانی در انتخابات که اعتدال بود کابینه پیشنهادی وی نیز باید این مهم را دارا می‌بودند و به همین دلیل برخی از افراد پیشنهادی وی برای تصدی وزارتخانه‌ها که در فتنه 78 و 88 مشارکت جدی داشتند از نظر مجلس رد بودند که از این جمله می‌توان به میلی منفرد اشاره کرد.

 

حسینی تصریح کرد: در روزهای گذشته مجلس روزهای پرکاری را می‌گذارند به طوری که از ساعت 6:30 صبح تا 12 شب نمایندگان مدام در جلسه شرکت می‌کردند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنده که عضویت در هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، هیئت رئیسه فراکسیون روحانیون و همچنین عضویت در کمیسیون فرهنگی را در مجلس برعهده دارم را نیز جلسات پرکاری را در این روزها داشتم.

 

وی خاطرنشان کرد: برخی از وزرای پیشنهادی از جمله نجفی متأسفانه خود را در مجلس بسیار دست بالا می‌گرفتند به طوری که وی در گفت‌وگو با نمایندگان اعلام می‌کرد این وزارتخانه است که به من احتیاج دارد نه من به وزارتخانه.

 

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس تأکید کرد: سه جلسه اختصاصی فراکسیون اصولگرایان نیز در خصوص زنگنه برگزار شد و رأی آوردن وی به دلیل حمایت جانانه روحانی از وی بود که اذعان داشت زنگنه در حلقه اقتصادی وی قرار دارد.

 

وی افزود: وزیر ورزش نیز سابقه تند اصلاحاتی داشته و علاوه بر آن تخصصی نیز در زمینه ورزش نداشت.

 

حسینی در خاتمه تأکید کرد: وزیر اقتصاد که نیز توانست رأی بالایی از مجلس بگیرد سیاسی نبود و به عنوان یک چهره اقتصاد‌دان می‌تواند چهره‌ای معتدل داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نيما
-
۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۴
ماهيت اصولگرايي روحاني ديگه از اون حرفا بود!!!
البته اگر علي مطهري رو اصولگرا بدونيم روحاني هم اصولگرا ميشه
18
1
بدون نام
-
۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
عجب!!چه دوره اي شده.وزارتخونه هامون به چه کسايي نيازدارن.چراقبول نکرد؟حالاچکارکنيم بااين قحط الرجال ؟؟؟؟؟کوتاه بيا مشايي دوم !!! گردش خوش بگذره
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار