امیر محبیان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به فتنه 88 گفت: آنچه که در سال 88 رخ داد نتیجه حرکت در مسیری خارج از قانون و عدم شناخت مرزبندی های سیاسی از سوی نخبگان سیاسی کشور بود که عواقب جدی را برای وجهه کشور در صحنه داخلی و بین المللی در بر داشت.
وی تأکید کرد: با درایت و رویکرد مثبتی که مسئولان به خرج دادند، خصوصاً استفاده از رویکردی به دور از ریا و تزویر، به مرور زمان دست بندی ها نسبت به این وقایع و عاملان آن بیشتر شد و من توصیه می کنم که به جای برخورد عجولانه و ایجاد حساسیت های بی جهت، مسیر مسئولان ارشد کشور را دنبال کنیم چرا که با حرکت در این مسیر می توانیم با کمترین هزینه از این گذر عبور کرده و پدیده های مختلف را مدیریت کنیم.
عضو شورای سردبیری روزنامه رسالت به مطرح شدن مسئله فتنه در جلسات رای اعتماد وزار اشاره کرد و گفت: بیان کردن این مسئله در جلسه رای اعتماد وزرا حاوی نکات مثبت و منفی زیادی بود. مهم ترین نکته مثبت آن، این بود که با موضع گیری برخی از افراد که گفته می شود در این جریان دست داشته اند، عملا مشخص شد که این افراد هم دیگر اعتقادی به صحت آن اقدام ندارند.
وی ادامه داد: اما نکته منفی آن است؛ مسئله ای که جامعه آن را به فراموشی سپرده بود دوباره بازسازی و احیا می شود.
محبیان در انتها با اشاره به معرفی سرپرستان سه وزارتخانه باقی مانده اظهار داشت: با شناختی که از آقای امیری دارم و با توجه به رویکرد فرهنگی ایشان در مسائل مجلس وی را گزینه شایسته ای برای وزارت ورزش جوانان می دانم اما در مورد آقای توفیقی فکر می کنم نمایندگان مجلس همان حساسیتی را که نسبت به آقای میلی منفرد داشتند تا حدودی نسبت به ایشان هم دارند و احتمالا با مقاومت های از سوی نمایندگان در جلسه رای اعتماد مواجه خواهند شد.