ايران در اسراف نان و اسکناس رتبه اول را دارد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، نويسنده کتاب «مصرف صحيح راهکارها و آسيبها» امروز در جمع اساتيد و طلاب مدرسه علميه نرجس مشهد به مناسبت سال اصلاح الگوي مصرف گفت: جامعه ما به سمت مصرفگرايي رفته است و مقام معظم رهبري اسراف را به عنوان يک عيب ملي معرفي ميکنند و مصرفگرايي را براي جامعه بلا ميدانند.
حجتالاسلام حجت با اشاره به حرمت اسراف در انديشه ديني گفت: حرمت اسراف جزو ضروريات دين است و قرآن و سنت عقل و اجماع بر آن تاکيد ميورزند.
وي افزود: علماي اسلام نيز اجماع دارند که مصرف مال در مسير گناه، مصداق اسراف است و هرگونه انفاق و صرف مالي که عقلاً قبيح باشد جايز نيست.
حجتالاسلام حجت با بيان مصاديق اسراف، بهرهمندي درست از آب، انرژي و خوردن و آشاميدن را ضروري دانست و گفت: اولين ريشه اسراف جهل است و انسان جاهل به عواقب اسراف و پيامدهاي آن نگاه نميکند.
وي خودنمايي، هواپرستي، تربيت ناصحيح خانوادگي و فقر فرهنگي را از ديگر عوامل اسراف دانست و گفت: ما به عنوان متوليان فرهنگي جامعه موظف هستيم، فرهنگ صحيح و راههاي درست مصرف را ترويج دهيم.
حجتالاسلام حجت گفت: اسراف عيب است و عزم ملي ميخواهد و طلاب و فضلا بايد فرماندهان بسيج فرهنگي براي تبليغ درست مصرف کردن باشند./انتهاي پيام/