آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۷۳۶

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آغاز هفته دولت را تبریک گفت

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، آغاز هفته دولت را تبریک گفت.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آغاز هفته دولت را تبریک گفت

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، آغاز هفته دولت را تبریک گفت و هفته دولت را فرصتی مغتنم برای بازشناسی آثار و اندیشه‌های آن دولتمردان شهید در تدوین نقشه راه دولت‌ها دانست.

 

در این بیانیه آمده است:

 

«بار دیگر هشتم شهریور با نام یاد و خاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر این دو یار دیرین و صدیق و همسنگر در قربانگاه عشق از راه می‌رسد و فضای کشور از عطر دلنشین و رایحه خوش آنان جانی تازه می‌کند.

 

آنان که اسوه ایمان و رجا و نماد علم و تقوا در راه پاسداری از ولایت و انقلاب اسلامی با خون پاک خود دفتر افتخارات ایران اسلامی را امضا کردند.

 

بدین مناسبت هر ساله همراه با گرامیداشت یاد و خاطره آن دولتمردان شهید و خدوم، دستاوردهای دولت‌های انقلاب اسلامی نیز مورد بررسی و مداقه قرار گرفته و در واقع اصول حاکم بر اندیشه و عمل شهیدان رجایی و باهنر سنگ محکمی برای سنجش عملکرد دولتمردان دیروز، امروز و فرداست و فرصتی برای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و دوایر دولتی است.

 

از این‌رو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از دولت یازدهم می‌خواهد تا همچنان با تکیه بر روی اصول و مفاهیم اصیل انقلاب اسلامی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل نظام و تجارب مفید ملی و دستاوردهای متراکم دولت‌های قبل، بتواند همچنان در مدار عدالت و پیشرفت و تعالی، کشور را به پیش برده و با نگاهی اصولی و هوشمندانه هم به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم‌الشأن و هم به واقعیت‌های پیش روی، در روند ساختن دولت، حکومت و تمدن بزرگ اسلامی نقش اساسی خود را ایفا کنند.

 

در پایان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دولت، با تجدید احترام به مقام شامخ و رفیع شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه شهیدان والامقام رجایی و باهنر از عموم مردم عزیز و شریف ایران اسلامی خواست تا با حضوری گسترده، انقلابی و انبوه در مراسم بزرگداشت آن شهیدان گرانقدر که روزهای پنجشنبه و جمعه هفتم و هشتم شهریور در سراسر کشور و پنج‌شنبه هفتم شهریور، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در مهدیه بزرگ تهران برگزار می شود؛ با آرمان‌های بلند آن شهیدان تجدیدمیثاق نمایند.»
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار